Δευτέρα 22 Αυγούστου 2016

Επίσκεψη της Πολιτευτή Ν. Πιερίας και μέλος της Εκτελεστικής Γραμματείας του κόμματος «Τελεία-Α. Γκλέτσος» Μαρία Νικολαΐδου στην Κρήτη

 Επίσκεψη στην Κρήτη και συγκεκριμένα στο νομό Ηρακλείου πραγματοποίησε λίγο πριν το Δεκαπενταύγουστο, η πολιτευτής Πιερίας και μέλος της Εκτελεστικής
Γραμματείας του κόμματος «Τελεία- Απόστολος Γκλέτσος» κα Μαρία Νικολαίδου.
Η Μαρία Νικολαΐδου κατά την παραμονή της στο νησί-συνοδευόμενη από το επίσης μέλος της Εκτ. Γραμματείας του κόμματος και πολιτευτή Ν. Ηρακλείου κ Μπάμπη Παντουβάκη και το μέλος κα Άντζελα Χαριστάκη –είχε συναντήσεις με τον Περιφερειάρχη Κρήτης κ. Σταύρο Αρναουτάκη και τον Δήμαρχο Ηρακλείου κ. Βασίλη Λαμπρινό από τους οποίους ενημερώθηκε σχετικά με την φετινή τουριστική κίνηση στο νησί και με τους οποίους αντάλλαξε απόψεις σχετικά με τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο τουρισμός και ο πρωτογενής τομέας τόσο στην Κρήτη όσο και στην υπόλοιπη  Ελλάδα.


Η πολιτευτής της Πιερίας μεταξύ άλλων είπε: "στην Τελεία πιστεύουμε ότι ο πρωτογενής τομέας και τουρισμός είναι οι δύο βασικοί πυλώνες της εθνικής οικονομίας που θα πρέπει να διαφυλαχθούν ως κόρη οφθαλμού. Θα ήταν ευχής έργο αν καταφέρναμε να κάνουμε τους επισκέπτες -τουρίστες της χώρας μας πρέσβεις των ελληνικών προϊόντων".


Επιπλέον, ενημερώθηκε από τον Περιφερειάρχη κ. Σ. Αρναουτάκη για τα έργα αναπτυξιακού χαρακτήρα που βρίσκονται σε εξέλιξη στο νησί.
Η κα Νικολαΐδου συναντήθηκε επίσης με πολιτευτές και μέλη του κόμματος «Τελεία», ενώ παραβρέθηκε επίσης και σε εκδηλώσεις στις οποίες ήταν προσκεκλημένη.