Τρίτη 30 Αυγούστου 2016

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε και φέτος το παραδοσιακό πανηγύρι του Συλλόγου Εντοπίων Νέας Εφέσου <ΤΟ ΣΤΟΥΠΙ>

 Μεγάλη επιτυχία σημείωσε και φέτος το παραδοσιακό πανηγύρι του Συλλόγου Εντοπίων Νέας Εφέσου <ΤΟ ΣΤΟΥΠΙ> επ ευκαιρίας των 15 χρόνων του
συλλόγου που πραγματοποιήθηκε  την Δευτέρα 29 Αύγουστου στην κεντρική πλατεία της Νέας Εφέσου. Συγχωριανοί και συγχωριανές του χωριού καθώς και φίλοι του συλλόγου ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του συλλόγου αποδεικνύοντας ότι έγινε πλέον θεσμός και απαίτηση όλων να γίνεται κάθε χρόνο.


Οι παρευρισκόμενοι διασκέδασαν μέχρι  αργά χορεύοντας παραδοσιακούς –λαϊκούς χορούς, ενώ την εκδήλωση πλαισίωσαν  τα χορευτικά τμήματα του συλλόγου υπό την καθοδήγηση του χοροδιδασκάλου μας κ.Καραμανώλη Ιωάννη. . 


Εκ μέρους του Δ.Σ του συλλόγου καλωσόρισε τους παρευρισκομένους ο κ. Παπαθεοχάρης Αθανάσιος μέλος του Δ.Σ. του συλλόγου  ο όποιος κάλεσε και στο βήμα τον πρόεδρο του συλλόγου μας κ.Κατσαρέλα Χρήστο ο όποιος και με την σειρά του ευχαρίστησε όλους τους επίσημους προσκεκλημένους -όλους τους συγχωριανούς του καθώς και όλους τους φίλους & τις φίλες του συλλόγου και τους ευχαρίστησε για την παρουσία τους στην εκδήλωση,  πιο συγκεκριμένα  ο πρόεδρος τόνισε ιδιαίτερος ότι το Δ.Σ. του συλλόγου.
  

Ευχαριστεί Θερμά τους Εθελοντές του Συλλόγου μας για την πολυήμερη αγόγγυστη βοήθεια τους ώστε να πραγματοποιηθεί και να ολοκληρωθεί με επιτυχία η εκδήλωσή μας.