Σάββατο 6 Αυγούστου 2016

Επάνοδος στην ΝΔ για τον Β.Νουλέζα?

Ο Δικηγόρος-Ποινικολόγος κ Βασίλης Δ. Νουλέζας πού στις κοινοβουλευτικές εκλογές του Σεπτεμβρίου 2009 είχε κατέλθει  εκτάκτως, τήν τελευταία στιγμή κυριολεκτικά ως Υποψήφιος Βουλευτής με τόν ΛΑ.Ο.Σ. στον Ν.Πιερίας, εξετάζει το ενδεχόμενο της επανόδου και επανάκαμψης  στα δημόσια πράγματα χωρίς να προσδιορίζει τόν πολιτικό χώρο στόν οποίον ανήκει πλέον και τόν πολιτικό φορέα που τον εκφράζει.
Δηλώνει ανένταχτος μετά το 2007 κατά την διακυβέρνηση Κ.Καραμανλή και πολιτικά άστεγος.
Σημειώνει ότι τόν απωθεί και τόν προβληματίζει η de facto νεοφιλελευθεροποίηση και αναπόφευκτη ιδεολογική συρρίκνωση και αυτοαπομόνωση από την κοινωνία της Δεξιάς παράταξης  με τήν Αντιπροεδρία Αδωνι Γεωργιάδη και η μετατόπιση της δεξιότερα, με συνέπεια τήν κοινωνική και πολιτική περιχαράκωση της ΝΔ πού απέχει πολύ από εκείνη του ιδρυτή της Κ.Καραμανλή και δέν υποδέχεται τόν ψηφοφόρο τού κέντρου.
Προσθέτει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ παρά τήν μεγάλη  παρέκκλιση από τις προεκλογικές δεσμεύσεις και υποσχέσεις, ασκεί φιλολαϊκή πολιτική στήριξης των φτωχότερων κοινωνικών στρωμάτων που υποφέρουν  πληρώνουν τόν  αιματηρό μνημονιακό μονόδρομο της τελευταίας εξαετίας.
Συμφωνεί με την.συνταγματική αναθεώρηση και ειδικότερα την άμεση εκλογή τού ΠτΔ από τόν λαό.
Αν αλλάξουν οι συνθήκες στο εσωτερικό της ΝΔ  και οι ισορροπίες δεν αποκλείει το ενδεχόμενο πολιτικής  συνεργασίας του με την αξιωματική αντιπολίτευση ή επανένταξη.