Σάββατο 20 Αυγούστου 2016

Αυτές είναι οι εννιά καλύτερες πόλεις του κόσμου για να ζει κανείς

Τα κριτήρια περιλαμβάνουν την υγειονομική περίθαλψη, την εκπαίδευση, τις υποδομές, την ασφάλεια και την απειλή της τρομοκρατίας
Στην περίληψη της κατάταξης των 140 πόλεων που συμμετείχαν στην έρευνα, φαίνεται σε ποιες πόλεις βρίσκει κανείς τις καλύτερες και τις χειρότερες συνθήκες διαβίωσης. Τα κριτήρια περιλαμβάνουν την υγειονομική περίθαλψη την εκπαίδευση, τις υποδομές, την ασφάλεια, και την απειλή της τρομοκρατίας.
Είναι ενδιαφέρον, ότι λαμβάνεται επίσης υπόψη, η γενναιοδωρία των ομογενών για τα πακέτα μετεγκατάστασης και για τη χρηματοδότηση μιας νέας επιχείρησης.


Δείτε παρακάτω, τις εννιά καλύτερες πόλεις για να ζει κανείς.

9. ΕΛΣΙΝΚΙ, ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ

Είναι μόνο μία από τις δύο ευρωπαϊκές πόλεις που έχουν θέση στη  λίστα. Σκόραρε πολύ υψηλά στη σταθερότητα και την υγειονομική περίθαλψη όπως επίσης σε ότι σχετίζεται με την κουλτούρα, το περιβάλλον, τις υποδομές και την εκπαίδευση.

8. AUCKLAND, ΝΕΑ ΖΗΛΑΝΔΙΑ


Η πόλη σκόραρε πολύ υψηλά στα θέματα της εκπαίδευσης, αλλά ο λόγος που την έφερε στην όγδοη θέση ήταν η βαθμολογία 92,9/100 στις υποδομές.

7. ΠΕΡΘ, ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ


Αυτή είναι μία από τις τρεις πόλεις της Αυστραλίας που έχει κατακτήσει μια θέση στην “εννιάδα”, χάρη στο 100/100 που κέρδισε για την υγειονομική περίθαλψη, την εκπαίδευση και τις υποδομές.


Διαβάστε τη συνέχεια εδώ