Δευτέρα 22 Αυγούστου 2016

Ευχαριστήριο Προσκόπων Κατερίνης προς την εταιρία SKOTINA RESORT AE, για την βοήθεια της στην πραγματοποίηση της Καλοκαιρινής τους Κατασκήνωσης

 Καθώς το καλοκαίρι βαδίζει προς την ολοκλήρωση του, οι Πρόσκοποι της Κατερίνης αναπολούμε την φετινή μας Κατασκήνωση. Μια Κατασκήνωση που
όπως κάθε χρόνο, μας έδωσε βιώματα και εμπειρίες Υπαίθριας Ζωής και αναμνήσεις υπέροχες. Η Κατασκήνωση των Προσκόπων της Κατερίνης και της Έδεσσας, έγινε φέτος από τις 8 μέχρι τις 18 Ιουλίου, στην Παραλία Σκοτίνας και συγκεκριμένα στον πανέμορφο χώρο του Πρώην Κάμπινγκ ΕΟΤ.
Εκεί είχαμε την ευκαιρία εκτός από τις μικρές εξορμήσεις που κάναμε στις ακτές και τα δάση της μαγικής αυτής περιοχής, να ζήσουμε 11 ημερόνυχτα μέσα στη φύση, κάτω από τα φιλόξενα δέντρα και δίπλα στην όμορφη ακρογιαλιά. Το περιβάλλον του κάμπινγκ ήταν ιδανικό για τις δραστηριότητες μας και καθένας από εμάς έζησε αυτή την εμπειρία  στο έπακρο.

Αναπολώντας λοιπόν τις όμορφες στιγμές της Καλοκαιρινής μας Κατασκήνωσης, εμείς οι Πρόσκοποι της Κατερίνης και της Έδεσσας, νιώθουμε την ανάγκη, να ευχαριστήσουμε αυτούς που μας έδωσαν την ευκαιρία να την πραγματοποιήσουμε στον υπέροχο αυτό χώρο.
Ευχαριστούμε λοιπόν την εταιρεία SKOTINA RESORT A.E. για την δωρεάν παραχώρηση μικρού τμήματος του ακάλυπτου χώρου του Κάμπινγκ και για την συνεχόμενη ηθική και υλική υποστήριξη που μας παρείχε.
Ευχαριστούμε την ΕΤΑΔ Α.Ε., για την έγκριση της παραπάνω παραχώρησης.
Ευχαριστούμε τον Τεχνικό εκπρόσωπο της SKOTINA RESORT AE, Αρχιτέκτονα κ. Γιαπουτζίδη Βασίλειο, για την πολύτιμη βοήθεια του.
Και φυσικά ευχαριστούμε τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα σύμβουλο της  εταιρείας κ. Σπυριδόπουλο Γεώργιο, γιατί πίστεψε στην σπουδαιότητα της δραστηριότητας μας και έμεινε στο πλάι μας, αρωγός της προσπάθειας μας, από την πρώτη στιγμή μέχρι το τέλος της Κατασκήνωσης.
Κλείνοντας, να τονίσουμε ότι ενέργειες όπως αυτή της SKOTINA RESORT AE που παρέχουν τη δυνατότητα σε παιδιά και νέους να ζήσουν και να παίξουν μέσα στη Φύση, δίνουν στην έννοια «εταιρική και κοινωνική ευθύνη μιας εταιρείας» την αληθινή της διάσταση.

Εκ μέρους όλων των Προσκόπων Κατερίνης και Έδεσσας, από βάθος καρδιάς,
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ.
Νικόλαος Τουρναβίτης
Αρχηγός 1ου Συστήματος Προσκόπων Κατερίνης.