Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2016

Ρεπορταζ του Φιλικού ΠΥΔΝΑ ΚΙΤΡΟΥΣ - ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ 2-2

Δυνατό φιλικό χθες στο Κίτρος μεταξύ της ΠΥΔΝΑΣ ΚΙΤΡΟΥΣ και ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΑΣΤΕΡΑ όπου οι δυο ομάδες αναδείχτηκαν ισόπαλες με σκόρ 2-2 . Η ΠΥΔΝΑ ατύχησε στο
πρώτο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 12΄όταν μετά από σέντρα από τα αριστερά του Ραπτόπουλου ο Κυπαρίσσης τετ α τετ με τον Τερματοφυλακα, δεν πρόλαβε με προβολή να στείλει την μπάλα στα δίχτυα για να κάνει το 1-0. Αντί αυτού στη συνέχεια και σε αντεπίθεση του ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΑΣΤΕΡΑ στο 16΄ο επερχόμενος Γκέσιος κάνει το 0-1. Και πάλι ο Κυπαρίσσης στο 22΄χάνει μοναδική ευκαιρία να ισοφαρίσει το παιχνίδι αφού το σούτ που επιχείρησε πέρασε μόλις άουτ. Στο 30΄ο Γκόντοβας με κεφαλιά γράφει το 0-2 παρά την υπεράνθρωπη προσπάθεια του Αλυσανδράτου  ο οποίος απέκρουσε την μπάλα αλλά ο διαιτητής θεώρησε ότι είχε περάσει την γραμμή. Έτσι οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια με το σκόρ να είναι 0-2. Το πρώτο ημίχρονο ανήκε δικαιωματικά στους  φιλοξενούμενους.
Στο δεύτερο ημίχρονο η ΠΥΔΝΑ μπήκε δυναμικά στο παιχνίδι και από τα πρώτα ακόμη λεπτά έδειξε τις διαθέσεις της κλείνοντας τον ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΑΣΤΕΡΑ στη μεγάλη του περιοχή. 
Το γκόλ δεν άργησε να έρθει και στο 53' ασίστ πάρε-βάλε του   Μακράκη στον MENEGUSSO μέσα στη μεγάλη περιοχή των φιλοξενουμένων και το σκόρ γίνετε 1-2.
Σέ όλο το δεύτερο ημίχρονο η ΠΥΔΝΑ ΚΙΤΡΟΥΣ επεκράτησε κατά κράτος του αντιπάλου της χάνοντας μοναδικές ευκαιρίες με πιο χαρακτηριστική αυτήν στο 70΄ όταν ο Μπαλής δύο φορές δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα, για να ισοφαρίσει το παιχνίδι. 
Στο 75΄και πάλι ο MENEGUSSO αστόχησε να   στο 80΄ο Παυλίδης που μπήκε σαν αλλαγή έστειλε τη μπάλα άουτ. Χρειάστηκαν πολλές σωτήριες επεμβάσεις του τερματοφύλακα των φιλοξενουμένων σε επιθέσεις των γηπεδούχων για να κρατήσει το σκόρ στο 1-2. Όμως στο 87΄ο Κατσιαμήτας που μπήκε σαν αλλαγή στο 75΄μετά από σέντρα του Μenegusso γράφει το τελικό 2-2.

ΠΥΔΝΑ ΚΙΤΡΟΥΣ  (Αποστόλης Στύλος)
Αλυσανδράτος (46΄Παπατολίκας) Kola,Ραπτόπουλος τραυμ. (12΄MENEGUSSO),Τζιμογιάννης (70΄Κοντσίδης) Κωτσιόπουλος, Πετρουζελης, (70΄Δήμας) Μπαλής, Ιορδανίδης (65΄Παυλίδης),Καραγκούνης,Μακράκης (80΄Κατσιαμήτας), Κυπαρίσσης.