Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2016

ΟΛΑ ΕΤΟΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΥΨΗΛΑΝΤΕΙΟ ΑΓΩΝΑ ΔΡΟΜΟΥ 2016

Ο Μορφωτικός Πολιτιστικός Σύλλογος Νέας Τραπεζούντας «ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΥΨΗΛΑΝΤΗΣ», σας ενημερώνει ότι όλα είναι έτοιμα για την επιτυχημένη και ασφαλή διεξαγωγή του Υψηλάντειου Αγώνα Δρόμου
2016. Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2016 στη Νέα Τραπεζούντα Πιερίας, με ώρα εκκίνησης στις 11:00 π.μ., ενώ συνδιοργανώνεται από τον ΟΠΠΑΠ Δήμου Κατερίνης και την Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας.


Ο Αγώνας είναι μήκους 10 χλμ και η διαδρομή απαιτητική. Επιπλέον, θα διεξαχθεί και περιπατητικός αγώνας μήκους 4,5 χλμ, μη αγωνιστικού χαρακτήρα.


Οι παροχές σε όλους τους συμμετέχοντες είναι ιδιαίτερα γενναιόδωρες:  πρωτότυπο μετάλλιο, αναμνηστικό δίπλωμα, αθλητικό σακίδιο, καπελάκι με το λογότυπο της διοργάνωσης, ατομικό ποντιακό γεύμα, φρούτα, ατομικό φιαλίδιο κρασιού. Παράλληλα, θα δοθούν μπλουζάκια της διοργάνωσης, στους μαθητές του δημοτικού, οι οποίοι θα λάβουν μέρος στην περιπατητική διαδρομή.


Το κόστος συμμετοχής ορίστηκε στα 5 ευρώ. Οι συμμετοχές έχουν ήδη ξεπεράσει τις 220 και θα περιοριστούν στις 300. Δηλώσεις συμμετοχής μπορούν να υποβληθούν στην σελίδα www.zeusrunnersclub.gr.

Πληροφορίες: 6974320831 (Δ. Γρηγοριάδης).