Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2016

Ο Παπαμιμίκος εμπνεύστηκε το γαμπριάτικο σακάκι του από τον Γιώργο Μάγγα

Αριστερά ο δάσκαλος και δεξιά ο άξιος μαθητής.
Το κυπαρισσί σμόκιν του πρώην γραμματέα της Νέας Δημοκρατίας που έκλεψε την παράσταση στον γάμο του ήταν όπως αποκαλύπτεται αντιγραφή από ένα καθημερινό σακάκι του μεγάλου λαϊκού οργανοπαίκτη

Νίκος ΖαχαριάδηςΝίκος Ζαχαριάδης



Ο Ανδρέας Παπαμιμίκος το τόλμησε! Υπερέβη τις συμβάσεις και έδωσε νέα θετική διάσταση σε ένα μέχρι τώρα υποτιμητικό όρο συνδυάζοντας με άψογο τρόπο και μοναδικό στιλ την έννοια του «κλαρίνου» με την έννοια του «γαμπρού».
Και μπορεί η τόλμη του νεαρού πρώην πολιτικού που αποφάσισε να αγνοήσει τα «πρέπει» και τις «συμβάσεις», να έκανε πολλούς να σχολιάσουν αλλά σίγουρα η αποκάλυψη ότι ένα παρόμοιο σακάκι είχε φορέσει και ο «δάσκαλος» του στυλ Γιώργος Μάγγας θα τους κάνει να καταπιούν τη γλώσσα τους.


Η φωτογραφία που έκανε πολλούς να μιλήσουν για δικαίωση του Βαγγέλη Μεϊμαράκη
Η φωτογραφία του θυρωρού που έκανε πολλούς να μιλήσουν για δικαίωση του Βαγγέλη Μεϊμαράκη

Μάλιστα δεν είναι λίγοι εκείνοι που ξεθάβοντας την φωτογραφία ενός θυρωρού της Μεγάλης Βρετανίας (ο οποίος εικονίζεται να φοράει παρόμοιο σακάκι) μίλησαν για δικαίωση του Βαγγέλη Μεϊμαράκη που ως γνωστόν είχε χαρακτηρίσει τον Ανδρέα Παπαμιμίκο «ικανό μόνο για πορτιέρη». Ομως η πραγματικότητα τους διέψευσε πανηγυρικά.
Ο σύζυγος της ανιψιάς του Ιβάν Σαββίδη έδειξε ότι με τον σωστό τρόπο μπορεί κάποιος να συνδυάσει το φαντεζί στυλ του γνωστού κλαρινοπαίκτη με την αυστηρή αρχοντικότητα ενός γάμου με αρκετούς πολιτικούς καλεσμένους.

(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)