Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2016

Ανακοίνωσε ρόστερ και Θωμά Παπαδόπουλο από τη Βέροια ο Αιγινιακός

Ανακοίνωση απόκτησης Θωμά Παπαδόπουλου απο Βέροια
Η ΠΑΕ Αιγινιακός ανακοινώνει την τελευταία του μεταγραφή για φέτος εντάσσοντας στο ρόστερ του τον 20χρονο μέσο Θωμά Παπαδόπουλο.
Ο νεαρός ποδοσφαιριστής αποκτήθηκε από την ομάδα της Βέροιας και συγκεκριμένα από την Κ20 της Ημαθιώτικης ομάδας, είναι μέσος και έρχεται με πολλές καλές συστάσεις στην ομάδα της Πιερίας.
Ο Αιγινιακός τον καλωσορίζει και του εύχεται καλή ποδοσφαιρική χρονιά, υγεία, δύναμη και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας.

Οι 23 επαγγελματίες ποδοσφαιριστές του Αιγινιακού
Ο Θωμάς Παπαδόπουλος που αποκτήθηκε τελευταίος απο την ΠΑΕ Αιγινιακός, αποτελεί τον 23ο επαγγελματία ποδοσφαιριστή της ομάδας μας.
Το φετινό ρόστερ του συλλόγου, που κατά πολύ μεγάλο ποσοστό έχει ολοκληρωθεί και θα αλλάξει σε αριθμό μόνο στην περίπτωση που θα παρουσιαστεί κάτι το εξαιρετικό, είναι το παρακάτω:

Τόλιος, Καραγκιόζης, Πατσιογιώργος, Μπατάεφ, Ραγκέλωφ, Παντεκίδης, Πατράλης, Τοπαλίδης Σ., Καρακώστας, Φασίδης, Ράτκο, Γκούρτσας, Πασαλίδης, Ζούρκος, Λιόλιος, Γκατζολάρι, Ζγκούρι, Παπουτσογιαννόπουλος, Κυζιρίδης, Γιαζιτζόγλου, Ποσίνκοβιτς, Μουκίδης, Παπαδόπουλος Θ.

Την Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου θα γίνει η κλήρωση του πρωταθλήματος στην Αθήνα, ενώ τελικά την ίδια μέρα Δευτέρα (5/9)  και όχι Κυριακή όπως αρχικά είχε δρομολογηθεί, θα γίνει το φιλικό παιχνίδι με την Βέροια στο "Ιωάννης Παραλυκίδης" του Αιγινίου (5.30΄ μ.μ.).