Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2016

Έκτακτη Λαϊκή Συνέλευση για το «Χωρίς Μεσάζοντες» στην Κατερίνη

Αύριο, 24 Σεπτεμβρίου 2016, μετά την λήξη της διανομής ελαιόλαδου «Χωρίς Μεσάζοντες», στις 10:00, στον χώρο της Εμποροπανήγυρης Κατερίνης, θα
πραγματοποιηθεί Λαϊκή Συνέλευση με στόχο την ενημέρωση των πολιτών και την οργάνωση νέων κινητοποιήσεων, όπως η συμμετοχή της ομάδας στην Πανελλαδική διαμαρτυρία του Οκτωβρίου.

Η Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας καλεί όλους τους πολίτες να παραβρεθούν στη Λαϊκή Συνέλευση του Σαββάτου. Επίσης καλεί τους 3 κυβερνητικούς βουλευτές να βρίσκονται εκεί, όπως και στο παρελθόν, όταν έδιναν τα εύσημα στις πρωτοβουλίες οργάνωσης αγορών «Χωρίς Μεσάζοντες».
Με μεγάλο ενδιαφέρον θα θέλαμε να τους ακούσουμε να εξηγούν, σε καταναλωτές και παραγωγούς, γιατί πρέπει σήμερα το κίνημα που έχει ανακουφίσει οικονομικά χιλιάδες λαϊκά νοικοκυριά και μικροπαραγωγούς, να βιώνει αυτό το κλίμα δίωξης και καταστολής, προς όφελος της ολοένα ογκούμενης και ανεξέλεγκτης τάσης κυριαρχίας των αλυσίδων σούπερ μάρκετ και πολυεθνικών, στον τομέα προμήθειας βασικών καταναλωτικών προϊόντων.


Ο ΤΟΠΟΣ ΜΟΥ - Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας (ΕΟΔνΠ)
Φλέμινγκ 8 (Καπνικός Σταθμός)
Κατερίνη 601 00
Τηλ. 23510 39000 Δευτ., Τετ. και Παρ. από 18:00 - 21:00  / κινητό 6981 66 51 58 (WhatsUp)
info@otoposmou.com www.otoposmou.gr