Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2016

Κυριάκος Μητσοτάκης , ο Μεγάλος νικητής στη ΔΕΘ

     Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης  αναδείχθηκε  αναμφισβήτητα ο μεγάλος νικητής σε σχέση με τον Τσίπρα, στην πολιτική τους «αναμέτρηση» στη ΔΕΘ.

    Τόσο στην ομιλία του όσο και στη συνέντευξη τύπου ο Κυριάκος Μητσοτάκης παρουσίασε ολοκληρωμένες προτάσεις και στόχους με γνώμονα τη λογική και το εφικτό απέφυγε τους λαϊκισμούς και  μίλησε για ρεαλιστικούς  ρυθμούς ανάπτυξης..
    Δεν υιοθέτησε  τη λογική των υπερβολών για να προσελκύσει ψηφοφόρους.
Μιλώντας τη γλώσσα της αλήθειας, δεσμεύτηκε μόνο για αυτά που θα μπορέσει να υλοποιήσει.
    Επιγραμματικά ο Πρόεδρος της ΝΔ δεσμεύτηκε για μείωση της φορολογίας, περιορισμό κρατικών δαπανών, μείωση κατά 30% του ΕΝΦΙΑ, ενίσχυση της επιχειρηματικότητας και της ιδιωτικής εν γένει πρωτοβουλίας, επίσπευση των αναγκαίων μεταρρυθμίσεων, αξιολόγηση στο Δημόσιο και εξυγίανση, προστασία της δημόσιας τάξης και ασφάλειας των πολιτών.
Ξεκαθάρισε  ότι οποιαδήποτε μορφή ρατσισμού και ξενοφοβίας δεν έχει θέση στη Νέα Δημοκρατία.
    Υπερασπίστηκε ξανά την επιτακτική  ανάγκη ανανέωσης της παράταξης και των αλλαγών που οραματίζεται γιατί μόνο έτσι θα αναγεννηθεί και θα μεγαλώσει.
Στόχος  του σύγχρονου πολιτικού θα πρέπει να είναι η αποτελεσματικότητα και η αλήθεια και όχι να είναι αρεστός  τάζοντας τα πάντα (θυμηθείτε το πρόγραμμα Τσίπρα  στη Θεσσαλονίκη πριν δύο χρόνια) .
Έδωσε  το πλαίσιο του προγράμματος της ΝΔ με σαφήνεια  και άνοιξε μια νέα σελίδα ρεαλιστικής ελπίδας στους Έλληνες πολίτες .

Μπέης  Δημήτριος 
Υποψήφιος  Βουλευτής με τη  ΝΔ