Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2016

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ - «ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΙΣΤΟΡΙΑΣ»

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ -  «ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΙΣΤΟΡΙΑΣ»

            Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα, «Θεσσαλονίκη: Μαθήματα Ιστορίας», που περιλαμβάνε
ι θεωρητικά μαθήματα που αφορούν στην ιστορία της πόλης, διοργανώνει για πέμπτη συνεχή χρονιά ο Δήμος Θεσσαλονίκης.
Υπεύθυνος για τη διδασκαλία και το συντονισμό θα είναι ο σύμβουλος φιλολόγων - Ιστορικός, Λάμπρος Τσακτσίρας,  που συμμετέχει εθελοντικά.
Στο πλαίσιο του προγράμματος θα πραγματοποιηθούν δύο κύκλοι μαθημάτων, διάρκειας 12 εβδομάδων ο καθένας, από τον Σεπτέμβριο έως τον Δεκέμβριο του 2016 και από τον Ιανουάριο έως τον Απρίλιο του 2017, αντίστοιχα.
Σε κάθε κύκλο θα μπορούν να συμμετάσχουν  15 ενήλικοι κάτοικοι του Δήμου και 15 εκπαιδευτικοίΤα μαθήματα θα παραδίδονται κάθε Τετάρτη, κατά τις ώρες 17.30 έως 19.30, στο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης (Εγνατίας 132). Η παρακολούθηση των μαθημάτων είναι υποχρεωτική, ενώ στο τέλος του προγράμματος θα χορηγείται στους συμμετέχοντες σχετική βεβαίωση.          
Η έναρξη θα γίνει την Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2016. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώνουν συμμετοχή στην ιστοσελίδα του Δήμου Θεσσαλονίκης: LINK
             Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας των εισερχομένων e-mail μέχρι τη συμπλήρωση των συμμετεχόντων. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στo τηλ. 2310840295.