Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2016

G PAPA / LAMALAMA / NEW DIGITAL SINGLE

 Gr Bio
Ο Γιώργος Παπαβασιλείου γνωστός ως Dj & Παραγωγός G PAPA είναι γεννημένος στην Αθήνα αλλά έχει καταγωγή από την Μυτιλήνη.
Ξεκίνησε ως dj στης αρχές του 2000 παίζοντας μουσική σε διάφορα Cafe-Bar της Αθήνας. Έχει συνεργαστεί με πολλά clubs της Ελλάδος όπως το Shisha, Vega, Candybar, Envy, Dekko, Camas, Cabal, Baraonda, Socialista,  Bed, Balux, Privilege κα. αλλά η αναγνώρισή του ως Dj επήλθε μέσα από τη συνεργασία του με τους γνωστούς καλλιτέχνες Ominus, Midenistis, Taraksias, Issoropistis, TheRook, Tns, Thirio, Master Tempo, Eisvoleas, Lava & Reckless.


Η πρώτη του μεγάλη συνύπαρξη ήταν το 2008 με τον κορυφαίο Raper Lil John και το 2010 με το παγκόσμια διάσημο Dj Alexunderbase.
Η εμπειρία του μεγάλη σε πολλά είδη μουσικής, αλλά η αγάπη του για το House όπως και για το R&B ιδιαίτερη.

Η πρώτη του παραγωγή με τίτλο Baby Play ήταν το 2010 με πάνω 200.000 views στο YouTube. Το 2011 δημιούργησε μαζί με τον dj/παραγωγό Ovi το συγκρότημα LOUD E NUFF με το γνωστό τραγούδι Sexy Dance με την συμμετοχή της Grace όπου κυκλοφορεί στην παγκόσμια συλλογή με τίτλο IN MY BEDROOM. Λίγους μήνες αργότερα γίνεται η επανεκτέλεση του Baby Play αλλά αυτήν την φορά τιτλοφορείτε ‘’Play with me’’, με την συμμετοχή του Real D και της Ivy. Το τραγούδι κυκλοφορεί στην παγκόσμια συλλογή HIT LIST Vol1.


Το 2013 η solo καριέρα του ξεκίνησε με το smash-hit “Μια Ευκαιρία (Το Καλοκαίρι αυτό)” όπου συμμετέχει η Φένια Ζαχαρίου και κυκλοφόρησε από την Dusty Records. Το 2014 για τον G Papa αναμένεται να είναι επίσης πολύ δυναμικό και δημιουργικό, αφού κυκλοφορεί το δεύτερο digital single του με τίτλο Real Love με την συμμετοχή του Real D και τις Grace. Καλοκαίρι 2014 μας εντυπωσίασε με το single Indaba” που έπαιξε στα περισσότερα clubs και beach bars της Ελλάδας! Μέτα το “Sunshine” με την συμμετοχή της Tara, που κυκλοφόρησε το καλοκαίρι του 2015, φέτος επιστρέφει με το “LAMALAMA

Video
G Papa - LamaLama (लामा लामा)
Music: G Papa
Record Label: Royal Records

Links: