Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2016

Συνελήφθησαν άμεσα 2 άτομα για κλοπή από σπίτι στην Νάουσα που έγινε χθες το βράδυ

Επίσης προέκυψε ότι διέπραξαν ακόμα 3 κλοπές από σπίτια στη Νάουσα που έγιναν τον προηγούμενο μήνα

Αφαιρούσαν χρήματα και κοσμήματα, η συνολική αξία των οποίων εκτιμάται ότι ξεπερνά τις 15.000 ευρώ

Η μεθοδική και ενδελεχής έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Νάουσας, είχαν ως αποτέλεσμα την εξιχνίαση 4 περιπτώσεων διαρρήξεων και κλοπών από οικίες.
Για την υπόθεση συνελήφθησαν 2 ημεδαποί ηλικίας 22 και 19 ετών, ενώ στη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής, συμπεριλαμβάνεται και ένας 18χρονος συνεργός τους.
Ειδικότερα, χθες ( 02 - 10 -2016) το απόγευμα στη Νάουσα, οι προαναφερόμενοι ενεργώντας από κοινού και με τη μέθοδο της αναρρίχησης, διέρρηξαν μπαλκονόπορτα διαμερίσματος και αφαίρεσαν κοσμήματα συνολικής αξίας 4.000 ευρώ και το χρηματικό ποσό των 200 ευρώ, σύμφωνα με εκτίμηση της 52χρονης ιδιοκτήτριας.
Ύστερα από επισταμένες αναζητήσεις και σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας, εντοπίστηκαν την ίδια μέρα ο 22χρονος και ο 19χρονος και συνελήφθησαν στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας.
Όπως προέκυψε από την αναλυτική έρευνα, τα παραπάνω άτομα τον τελευταίο μήνα διέπραξαν στη Νάουσα ακόμη τρεις διαρρήξεις και κλοπές από οικίες, αφαιρώντας κοσμήματα συνολικής αξίας 10.000 ευρώ και το χρηματικό ποσό των 1.000 ευρώ, σύμφωνα με εκτιμήσεις των παθόντων.
Στην κατοχή τους βρέθηκε και κατασχέθηκε μέρος των αφαιρεθέντων κοσμημάτων.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βέροιας, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται προκειμένου να εξακριβωθεί η τυχόν συμμετοχή τους και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις.