Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2016

Α.Ε. Ποσειδών Π.Π.Π.-ΓΑΣ Σβορώνου 4-0 HD 6η Α' ΕΠΣ Πιερίας Τέσσερις τρικυμίες ο Ποσειδώνας

Του Νίκου Κολίτση (Metrosport.gr)
Τέσσερις τρικυμίες (4-0) δημιούργησε ο Ποσειδώνας (Π.Π.Π.) με την τρίαινά του,

ταξιδεύοντας με το χρυσό άρμα του πάνω στα κύματα της θάλασσας… του Σβορώνου, στη νέα αποκλειστικότητα του Metrosport.gr, για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας. 
Οι γηπεδούχοι ήταν καταιγιστικοί, στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, είχαν διψήφιο αριθμό τελικών και έδειξαν ότι σταδιακά αποκτούν ρυθμό και ομοιογένεια, απέχοντας τρεις μόλις βαθμούς από την προνομιούχο πρώτη θέση. Δύο γκολ σε κάθε ημίχρονο πέτυχαν οι παίκτες του Παναγιώτη Παρασίδη (Κυρτέγος, με σουτ και κεφαλιά στο πρώτο ημίχρονο/Αποστολίδης και Καλαμπάκας στο δεύτερο) και συνεχίζουν στο κυνήγι της ΑΕ Καρίτσας, στη μάχη του πρωταθλητισμού. Οι φιλοξενούμενοι, παρά το γεγονός ότι απείχαν από το καλό αγωνιστικό τους πρόσωπο, ακόμα και όταν υπολείπονταν δύο γκολ στο δεύτερο ημίχρονο, είχαν τις ευκαιρίες τους για να σημειώσουν ένα τέρμα και να μπουν με μεγαλύτερες πιθανότητες διεκδίκησης στο παιχνίδι, χωρίς όμως να είναι αποτελεσματικοί μπροστά από την αντίπαλη εστία. Όσο περνούσε η ώρα, οι δημιουργικοί μεσοεπιθετικοί των Πόρων έβγαιναν στο μεγάλο χώρο, πατούσαν περιοχή, δημιουργούσαν υπεραριθμία στα άκρα και απώλεσαν σημαντικές ευκαιρίες για να διευρύνουν το σκορ, με επιθετικό πλουραλισμό, ομαδικό πνεύμα και passing game.  

Man of the match: εκτός από τους σκόρερ της αναμέτρησης (Κυρτέγος, Αποστολίδης και Καλαμπάκας), που συμμετείχαν με φαντασία και τέχνη και στο δημιουργικό κομμάτι, ο Ν. Τροΐρης των γηπεδούχων, πραγματοποίησε μεστή εμφάνιση και κατάπιε πολλά χιλιόμετρα, σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του γηπέδου, πιστοποιώντας την αγωνιστική του αξία, με άξιους συμπαραστάτες πολλούς εκ των συμπαικτών του

Ηighlights: η μαεστρία του Δ. Κυρτέγου -με την κάμερα του Μetrosport ν’ αποτυπώνει ένα ανεπανάληπτο σουτ… από το σπίτι του, που λίγο έλειψε να αποτελέσει το γκολ του πρωταθλήματος-, τα μαγικά ανάλαφρα αγγίγματα της μπάλας του Δ. Καλαμπάκα -με χαρακτηριστικό παράδειγμα το τέταρτο γκολ-, οι αριστοτεχνικές εκτελέσεις στημένων του Κ. Αποστολίδη, που τείνουν ν’ αντικαταστήσουν τα πέναλτι και η συγκινητική στιγμή να αφιερώσει το γκολ του στον τερματοφύλακα της ομάδας, Απ. Μαϊνάρα, που υποβλήθηκε σε επιτυχή χειρουργική επέμβαση στο πόδι του,  ο γιος του προπονητή των γηπεδούχων, junior Λάζαρος Παρασίδης, που προέβλεψε με ακρίβεια, αποκλειστικά στο Metrosport.gr, το σκορ της αναμέτρησης και έκανε το απόλυτο fair play στην αλλαγή του Καλαμπάκα, οι φίλαθλοι των φιλοξενούμενων, που ακολούθησαν με το λεωφορείο της ομάδας, οι σφοδροί άνεμοι του… θεού Ποσειδώνα, που δυσκόλεψαν τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών στο δεύτερο ημίχρονο, οι οπαδοί των γηπεδούχων που ζητούσαν περισσότερα γκολ.

Επικοινωνία: liviostitos@hotmail.com

Σε εικόνα και ήχο επαγγελματικής ποιότητας.