Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2016

Πιερικός Αρχέλαος - Αγρίνιο 64-73 (Δηλώσεις προπονητών)

Δηλώσεις έκαναν ο προπονητής του Πιερικού Αρχέλαου, Στέλιος Χατζηιωάννου, και ο ομόλογός του του Αγρινίου, Χρήστος Μυριούνης, μετά τη λήξη της αναμέτρησης.

Στέλιος Χατζηιωάννου: "Είναι αλήθεια ότι σήμερα επιζητούσαμε μία αγωνιστική αντίδραση, καθώς στα προηγούμενα παιχνίδια, όχι μόνο τα αποτελέσματα, αλλά και οι εμφανίσεις ήταν μακριά από τις δυνατότητές μας. Αυτή δεν ήρθε σήμερα. Είμαστε απογοητευμένοι από το αποτέλεσμα και από την εμφάνιση, σε κάποια διαστήματα του παιχνιδιού. Δεν έχουμε, παρά να συνεχίσουμε να δουλεύουμε με στόχο τη βελτίωση της απόδοσης και μέσα από αυτή θα έρθουν και τα αποτελέσματα. Όπως και τα προηγούμενα χρόνια, έτσι και φέτος, μπορεί το ξεκίνημα να μην είναι καλό, αλλά καλούμαστε να δείξουμε εμπιστοσύνη και στη δουλειά μας και στους παίκτες μας, έτσι ώστε να αντιδράσουμε και αγωνιστικά".

Χρήστος Μυριούνης: "Κατ' αρχήν να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα του Πιερικού Αρχέλαου. Ο Στέλιος Χατζηιάννου κάνει πο10λύ αξιόλογη δουλειά, έχοντας στο ρόστερ πολύ αξιόλογους νέους παίκτες πλαισιωμένους από έμπειρους και ποιοτικούς παίκτες. Αξίζουν συγχαρητήρια στην όλη προσπάθεια και του εύχομαι καλή συνέχεια. Ο Πιερικός Αρχέλαος είναι μία από τις πιο συμπαθείς ομάδες της κατηγορίας και πάντα χαίρομαι όταν έρχομαι και παίζω σε αυτό το γήπεδο.
Όσον αφορά την ομάδα μου, το θέλαμε πολύ αυτό το ματς και πήραμε μια πολύ σημαντική, για την συνέχεια του πρωταθλήματος, νίκη. Έχουμε βάλει στοίχημα τις εκτός έδρας νίκες φέτος και απόψε βάλαμε άλλη μία στο σακούλι μας. Πιστεύω ότι η συνέχεια θα είναι ακόμα καλύτερη για εμάς. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παιδιών. Προχωράμε και κοιτάμε τον αγώνα την επόμενης αγωνιστικής".