Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2016

Ποδοσφαιρικό αγώνα φιλανθρωπικού χαρακτήρα διοργανώνει η ΔΗΜ.Τ.Ο. ΝΔ Κατερίνης

 Ποδοσφαιρικό αγώνα φιλανθρωπικού χαρακτήρα διοργανώνει η ΔΗΜ.Τ.Ο. ΝΔ Κατερίνης στο πλαίσιο της πανελλαδικής δράσης «Κανένας στο Περιθώριο» για
την ενίσχυση του Ιωσήφ  Παπανικολάου το σπίτι του οποίου καταστράφηκε από πυρκαγιά

«Βουλευτές στη σέντρα»
-Λευτέρης Αυγενάκης, Γιάννης Κεφαλογιάννης, Σταύρος Καλαφάτης, Κώστας Κουκοδήμος, Νίκος Παναγιωτόπουλος, Σάββας Αναστασιάδης δήλωσαν ήδη συμμετοχή στον αγώνα –Σε καθήκοντα προπονητή η βουλευτής Μαρία Αντωνίου

Στην τελική ευθεία μπήκαν  οι προετοιμασίες για τον φιλανθρωπικό αγώνα που οργανώνει η Δημοτική Τοπική Οργάνωση της Ν.Δ. Κατερίνης με σύνθημα «Βάζουμε γκολ στο γκρίζο».
Στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΔΗΜΤΟ Κατερίνης παρουσία του βουλευτή Πιερίας Κ.Κουκοδήμου, διευθετήθηκαν οι τελευταίες λεπτομέρειες για τη διεξαγωγή της φιλικής αναμέτρησης.
Ο αγώνας που θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 24 Οκτωβρίου στις 4 το απόγευμα στο Α’ ΔΑΚ (γήπεδο Πιερικού)  εντάσσεται στο πλαίσιο της πανελλαδικής δράσης  της Ν.Δ. «Κανένας στο Περιθώριο» και οι δυο ομάδες που θα βρεθούν «αντιμέτωπες» στο γήπεδο θα είναι η ομάδα  των Παλαιμάχων του Πιερικού και η ομάδα της ΔΗΜ.Τ.Ο. Ν.Δ. Κατερίνης.
Ήδη έχουν εκδηλώσει το ενδιαφέρον τους και θα βρεθούν στο γήπεδο βουλευτές, στελέχη της Ν.Δ. από όλη την Ελλάδα και μέλη της ΔΗΜΤΟ.
Στο ρόστερ της ομάδας της ΔΗΜΤΟ θα είναι ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής  της Ν.Δ. Λευτέρης Αυγενάκης, οι βουλευτές κ. Κώστας Κουκοδήμος, Γιάννης Κεφαλογιάννης, Σταύρος Καλαφάτης, Σάββας Αναστασιάδης, Νίκος Παναγιωτόπουλος, ενώ προπονήτρια της ομάδας θα είναι η βουλευτής Καστοριάς Μαρία Αντωνίου. Επίσης δήλωσαν συμμετοχή ο Βλαχοκώστας Χρήστος Αν.Γραμματέας Οργανωτικού και Αξιολόγησης Στελεχών της Ν.Δ., ο Άνθιμος Αμανατίδης, ο Γραμματέας Παραγωγικών Φορέων Β. Ελλάδος της Ν.Δ Κλεόβουλος Θεοτόκης, ο Αν.Γραμματέας Οργανωτικού Ν.Δ. Β. Ελλάδος και Κλώνος Ελευθέριος  Τομεάρχης Ν.Δ. στην Πιερία.

Στόχος του αγώνα είναι η  ενίσχυση του Ιωσήφ Παπανικολάου κατοίκου Φωτεινών Δήμου Κατερίνης για την αποκατάσταση των καταστροφών που υπέστη το σπίτι του, μετά από πυρκαγιά.
Η διοργάνωση γίνεται με την υποστήριξη της ΕΠΣ Πιερίας και του ΟΠΠΑΠ δήμου Κατερίνης που παραχώρησε το γήπεδο, ενώ δεκάδες επιχειρήσεις της Κατερίνης στηρίζουν την πρωτοβουλία παρέχοντας δωρεάν τις υπηρεσίες τους.

ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ
Τα εισιτήρια προπωλούνται:
1. Στα γραφεία της ΔΗΜ ΤΟ Ν.Δ. Κατερίνης από Δευτέρα έως Σάββατο 10:00-12:00 το πρωί και τα απογεύματα της Δευτέρας και της Παρασκευής (18:00-20:00)
Βότση 9, 1ος όροφος.
2. Στο Πολιτικό Γραφείο του βουλευτή Πιερίας Κ.Κουκοδήμου Οδός Αγίας Λαύρας 16 καθημερινά από τις 9 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι και από τις 6 το απόγευμα έως τις 8 το βράδυ
3. Στο  Πόδας Patisserie - Restobar » Σαρανταπόρου 1 & Πλατεία Ιωνίας
4. Στο  καφέ-εστιατόριο Bistro 49 στην Πλ.Δημαρχείου 14 
Τιμή εισιτηρίου 5 ευρώ
 Εισιτήρια θα διατίθενται και την ημέρα του αγώνα στην είσοδο του γηπέδου.

Για τη ΔΗΜΤΟ Κατερίνης
Ο  ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΣΠΥΡΟΣ ΚΟΥΛΚΟΥΔΙΝΑΣ
Βότση 9, 60134 Κατερίνη
tel. 6945776775 – 6940614685
 dimtokaterinis        dimtokaterinis.blogspot.com