Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2016

Ομιλία ενημέρωση "περί Γεωπολιτικής" πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Χρυσής Αυγής Πιερίας

 Την 28 Σεπτεμβρίου στα γραφεία της Χρυσής Αυγής Πιερίας ο συναγωνιστής Αργύρης Καρυπίδης ανάγνωσε κείμενο που στάλθηκε σε όλες τις τοπικές της
Ελλάδος «περί Γεωπολιτικής», μιας επιστήμης που οι βάσεις της τέθηκαν στις αρχές του 20ου αιώνα. Μιας επιστήμης που ή αγνοούν τα άλλα κόμματα του αντισυνταγματικού τόξου ή τους απαγορεύουν να ασχοληθούν μαζί της τα αφεντικά τους, οι διεθνείς τοκογλύφοι. Μια επιστήμη απαραίτητη για την επιβίωση και την ανάπτυξη κάθε έθνους.


Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο συναγωνιστής Γιώργος Χαϊδαλής που πραγματοποίησε την ομιλία της βραδιάς , μια ομιλία ιδεολογικού περιεχομένου: «Η Πίστη είναι πιο δυνατή και από την φωτιά». Άλλο ένα χαρακτηριστικό της Χρυσής Αυγής είναι ότι τα μέλη και στελέχη της διαθέτουν Πίστη στον Αγώνα που κάνουν, Πίστη στην Τελική Νίκη. Την ίδια ώρα τα άλλα κόμματα ασχολούνται με την τσέπη τους και την εξαπάτηση του ελληνικού λαού. Τέλος ο συναγωνιστής έκανε αναφορά στο εξαιρετικό γεγονός της συμπλήρωσης 1.000 φύλλων της εθνικιστικής εφημερίδας «Χρυσή Αυγή».