Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2016

Το είδαμε και αυτό στο Δήμο Δίου –Ολύμπου

Τη  Δευτέρα 17-10-16 είχε συνεδρίαση το Δ.Σ. της  επιχείρησης  Δ.Ε.Α.Δ.Ο (αμμορυχεία) που  πρόεδρος είναι ο δήμαρχος κ. Δημόπουλος Κ.
    Η συνεδρίαση έγινε με την παρουσία του ιδίου και  δύο συμβούλων της Δ.Ε.Α.Δ.Ο . Επίσης επικαλέστηκε και τρείς εξουσιοδοτήσεις-επιστολικές (θετικές) ψήφους για να εμφανίσει  απαρτία στο ενδεκαμελές Δ.Σ.
    Σε κλήση προς έλεγχο  της νομιμότητας της συνεδρίασης από σύμβουλο της αντιπολίτευσης, τις επιστολές αυτές δεν τις επέδειξε,όπως ήταν υποχρεωμένος να πράξει για τη συνέχιση της συνεδρίασης, γιατί προφανώς δεν υπήρχαν !!!     Αδιαφορώντας παντελώς για το αίτημα που θα νομιμοποιούσε τη διαδικασία, συνέχισε   τη συνεδρίαση που περιελάμβανε τρία (3) θέματα με κυρίαρχο όμως θέμα τον ισολογισμό της   επιχείρησης του οικ. έτους 2015 που είναι ζημιογόνος  και που τελικά τον ενέκριναν. Όλα αυτά στο ιστορικό χρονικό ρεκόρ των 11 λεπτών !!!
Ενημερώνουμε τους συνδημότες μας για τον περίεργο, αλαζονικό  και ύποπτο τρόπο λειτουργίας μιας μεγάλης δημοτικής  επιχείρησης  που νομίζει ο δήμαρχος ότι την κληρονόμησε και πως μπορεί να λειτουργεί εικονικά  και κόντρα στηνομιμότητα. 
    Η συνέχεια του θέματος, που αφορά όλους τους πολίτες του δήμου μας θα δοθεί στη συνεδρίαση του ΔΣ την Πέμπτη 20/10/2016. Καλούμαστε να είμαστε όλοι εκεί!!!                                                                            
Η ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ
                                              «ΑΛΛΑΓΗ ΠΟΡΕΙΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΔΙΟΥ-ΟΛΥΜΠΟΥ»