Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2016

Επίσκεψη της γυναικείας ομάδας στο Μέγας Donuts

  Στο Μέγας Donuts βρέθηκε αντιπροσωπεία της γυναικείας ομάδας, μετά από πρόσκληση της γνωστής αλυσίδας (χορηγού στη φετινή προσπάθεια της ομάδας)
και του ιδιοκτήτη της Θανάση Μέγα.


Οι αθλήτριες του Συλλόγου βρέθηκαν εκεί μετά την ολοκλήρωση της απογευματινής προπόνησης, όπου δοκίμασαν από την πλούσια ποικιλία των Donuts που παράγει η επιχείρηση και γνωρίστηκαν από κοντά και με τον επιχειρηματία που είναι δίπλα στον Σύλλογο και τον στηρίζει στις προσπάθειές του.


Παρόλη την κούραση των αθλητριών από την παρατεταμένη προετοιμασία (καθώς το πρώτο σερβίς των ηλικιακών πρωταθλημάτων δεν έχει πραγματοποιηθεί λόγω αποχής των διαιτητών του ΣΥΔΠΕΜ εδώ και τέσσερις εβδομάδες), τα κορίτσια έκλεψαν και πάλι την παράσταση με το κέφι τους και την εξαιρετική τους εικόνα που καθρεπτίζει τις αξίες και τα ιδανικά του Συλλόγου.


Θυμίζουμε ότι το πρώτο σερβίς έχει προγραμματιστεί για τις 5 Νοεμβρίου, όταν και η ομάδα του Αρχέλαου θα υποδεχθεί τον ΔΑΣ Ωραιοκάστρου στο Β' ΔΑΚ Κατερίνης για την 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής Κατηγορίας των Γυναικών.


Το Μέγας Donuts ιδρύθηκε το 1997 και από δραστηριοποιείται στην παραγωγή donuts με τα οποία προμηθεύει πλέον όχι μόνο την Πιερία, αλλά και τους όμορους νόμους. Επίσης διαθέτει δύο καταστήματα λιανικής πώλησης (Χατζόγλου 33 – Ειρήνης 31).


Ευχαριστούμε πολύ το Μέγας Donuts και τον Θανάση Μέγα για τη φιλοξενία.