Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2016

Πιστοποίηση των φωτιστικών ασφαλείας MLD της OLYMPIA ELECTRONICS A.E. από το Πολωνικό Ινστιτούτο CNBOP-PIB

H OLYMPIA ELECTRONICS A.E. η μεγαλύτερη αμιγώς ελληνική εταιρεία παραγωγής ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας το τελευταίο χρονικό διάστημα προσπαθεί να
διεισδύσει στην ανερχόμενη αγορά της Πολωνίας και να προωθήσει τα καινοτόμα προϊόντα της. Τα βασικά της πλεονεκτήματα για αυτό της το εγχείρημα είναι η υψηλή ποιότητα, οι ανταγωνιστικές τιμές και οι υπηρεσίες της. Η OLYMPIA ELECTRONICS A.E. στοχεύοντας στην ποιότητα έχει υιοθετήσει τα τελευταία χρόνια διαδικασίες παραγωγής και ελέγχου, οι οποίες έχουν ως αποτέλεσμα τη διάθεση στην αγορά προϊόντων απόλυτα συμβατών με τα Ευρωπαϊκά πρότυπα ποιότητας και κατασκευής (ΕΝ). Για την παραγωγή της η εταιρεία εφαρμόζει προχωρημένα συστήματα “world class manufacturing” όπως lean systems, TPM 5S κ.λ.π. που τις προσδίδουν ανταγωνιστικό πλεονέκτημα. Επίσης προϊόντα της διαθέτουν πιστοποιητικά από διάφορα εργαστήρια όπως LPCB, VDS, TUV, ΕΛΚΕΠΗΥ, EVPU, καθώς και CE marking.

Πρόσφατα τα προϊόντα MLD-44D/W, MLD-34D/W και MLD-28D/W της OLYMPIA ELECTROINICS A.E. πιστοποιήθηκαν από το έγκριτο Πολωνικό Ινστιτούτο Πιστοποίησης CNBOP-PIB, αποδεικνύοντας για ακόμη μία φορά ότι η εταιρεία έχει επενδύσει σε μεγάλο βαθμό στην ποιότητα. Τα φωτιστικά MLD-44D/W, MLD-34D/W και MLD-28D/W είναι φωτιστικά σήμανσης με χρήση τεχνολογίας LED, είναι φιλικά προς το περιβάλλον και έχουν πολύ χαμηλή κατανάλωση ενέργειας. Τα φωτιστικά σήμανσης με φωτεινή οθόνη χρησιμοποιούνται ως φωτιστικό ασφαλείας συνεχούς λειτουργίας, με φωτεινή οθόνη για σήμανση. Στις πινακίδες αυτού του τύπου η σήμανση από PVS βιδώνεται πάνω στην πινακίδα με 4 πλαστικές βίδες και μπορεί να αλλάξει, αλλάζοντας το PVC ανάλογα με το επιθυμητό αποτέλεσμα. Κάθε φωτιστικό προσφέρει νέα, μοντέρνα αισθητική και τοποθετείται σε χώρους όπου απαιτείται σωστή καθοδήγηση και πληροφόρηση του κοινού.




«Πιστεύουμε στην Ελλάδα – Παράγουμε στην Ελλάδα».