Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2016

NE ΠΙΕΡΙΑΣ: 2ο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ - ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ

 Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει δώσει τα χέρια με την κοινωνία για να βγει ο τόπος από την κρίση και την επιτροπεία, αλλά και για να οικοδομήσουμε μια ισχυρή δημοκρατία με δικαιώματα για όλους
και όλες.
Σ’ αυτή τη διαδικασία της δημοκρατίας υπό κατασκευή κάθε άποψη σε αριστερή, προοδευτική και ριζοσπαστική κατεύθυνση είναι χρήσιμη.
Ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει να ακούσει την φωνή όσων δεν έχουν φωνή. Να αφουγκραστεί τους πολίτες, να θέσει στο επίκεντρο τους προβληματισμούς, τις σκέψεις, τα αιτήματα των εργαζομένων και των άνεργων, των συνταξιούχων, των νέων που μετανάστευσαν αναγκαστικά ή έμειναν εδώ να παλέψουν. 
Δυναμώνουμε μαζί. Το 2ο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ δεν θα είναι μια κλειστή διαδικασία, όπου κάποιοι ειδικοί, επαγγελματίες, τεχνοκράτες, κομματικά στελέχη θα συζητούν και θα παίρνουν αποφάσεις ερήμην της κοινωνίας, ούτε μια επικοινωνιακή φιέστα.
Θέλουμε να είναι μια ανοιχτή διαδικασία διαλόγου και συνδιαμόρφωσης με τους ενεργούς πολίτες. Γιατί μόνο έτσι μπορεί να οικοδομηθεί ο φορέας μιας σύγχρονης, ριζοσπαστικής, ευρωπαϊκής Αριστεράς.
Βασική μας θέση είναι ότι σε αυτήν την ανοιχτή και δημοκρατική διεργασία του 2ου Συνεδρίου οι πολίτες έχουν λόγο. Μέσα από τις ανοιχτές εκδηλώσεις σε όλη την Ελλάδα, τις εξορμήσεις και τις περιοδείες, το διαδίκτυο και την ηλεκτρονική διαβούλευσηδυναμώνουμε τον ΣΥΡΙΖΑ. 
Ο νομός Πιερίας θα εκπροσωπηθεί με τους κάτωθι συνέδρους,που εξελέγησαν μέσα από τις γενικές συνελεύσεις των οργανώσεών μας

1. Αρβανίτη Μαίρη
2. Αρίσση Ρούλα
3. Γκαϊτατζής Γιώργος
4. Καλαϊτζή Ευαγγελία
5. Καλαϊτζίδης Αναστάσιος
6. Καστόρης Αστέριος
7. Κουρνούτης Γιάννης
8. Κωστόπουλος Δημήτρης
9. Μαλλιάρας Θράσος
10. Μιχωλός Δημήτρης
11. Μπέης Χρήστος
12. Ορνιθόπουλος Νίκος
13. Ορφανίδης Λάζαρος
14. Παπαθανασίου Νίκος
15. Πορφυρίδου Δήμητρα
16. Ρεμπατσιός Αριστείδης
17. Σαμψούρης Τάκης
18. Σταυριανίδης Κώστας
19. Συμεωνίδης Στάθης
20. Τζαμακλής Γεώργιος
21. Τσικλιάς Κρίτωνας
22. Τσίρκου Άννα
23. Χαϊλατζίδου Γνωσούλα
24. Χατζηιωαννίδης Κώστας
25. Χατζηστογιάννης Νίκος


 Ν.Ε Πιερίας