Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2016

Οι Ρώσοι τουρίστες επιλέγουν την Ελλάδα - Αύξηση 118% τον Οκτώβριο των αφίξεων από τη Ρωσία

"Οι Ρώσοι έρχονται και ξαναέρχονται στην Ελλάδα" είπε η εμπειρογνώμονας διεθνών επικοινωνιών από την Αγία Πετρούπολη Maria Grigoryeva, μιλώντας από το τουριστικό συνέδριο ″rebranding destinations″

 "Ψήφο εμπιστοσύνης" στην Ελλάδα,ως τουριστικό προορισμό, δίνουν Ρώσοι επισκέπτες, σύμφωνα με όσα προκύπτουν από την τοποθέτηση που έκανε η εμπειρογνώμονας διεθνών επικοινωνιών από την Αγία Πετρούπολη Maria Grigoryeva, στο τουριστικό συνέδριο  ″rebranding destinations″, που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της 32ης Philoxenia, μίας από τις μεγαλύτερες κλαδικές εκθέσεις της ΔΕΘ-Helexpo, που διοργανώνεται παράλληλα με την Hotelia.

Οι Ρώσοι έρχονται και ξαναέρχονται στην Ελλάδα είπε η εμπειρογνώμονας διεθνών επικοινωνιών από την Αγία Πετρούπολη Maria Grigoryeva, μιλώντας από το τουριστικό συνέδριο ″rebranding destinations″. «Αυτό που πρέπει να κάνουν οι Έλληνες επαγγελματίες, είναι να υποστηρίξουν εκείνους που είναι πιστοί πελάτες, με ορισμένες ειδικές προσφορές για παράδειγμα», σημείωσε.

Οι Ρώσοι τουρίστες γενικώς έχουν μειωθεί, όπως δήλωσε η κυρία Grigoryeva, λόγω της οικονομικής κρίσης που επηρέασε και τη Ρωσία, παρόλα αυτά η αύξηση φέτος των αφίξεων από τη Ρωσία ήταν κατακόρυφη, σημειώνοντας αύξηση 118% τον Οκτώβριο με 42.000 επισκέπτες έναντι 18.000 τον περσινό Οκτώβριο.

Ενώ, συνολικά στο δεκάμηνο, σύμφωνα πάντα με τις ανακοινώσεις της ΥΠΑ και του ΕΟΤ, η αύξηση των Ρώσων επισκεπτών ξεπέρασε το +25% (767.580 έναντι 611.546 το 2015).