Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2016

ΓΑΣ Αρχέλαος Κατερίνης - ΧΑΝΘ 3-2 (Δηλώσεις προπονητών)

Μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης ανάμεσα στον Αρχέλαο Κατερίνης και την ΧΑΝΘ, για την 3η αγωνιστική του 2ου υποομίλου του Β' ομίλου της Α2 Εθνικής Κατηγορία
Γυναικών, δηλώσεις έκαναν οι προπονητές των δύο ομάδων, Αστέριος Τσιουπλής και Βασίλης Χριστόπουλος.
Αστέριος Τσιουπλής (ΓΑΣ Αρχέλαος Κατερίνης): "Ήταν μία τεράστια νίκη, τόσο από βαθμολογικής, όσο και από ψυχολογικής πλευράς, ιδίως με τον τρόπο που εξελίχθηκε ο αγώνας. Είχαμε ένα μεγάλο νεκρό διάστημα στο πρώτο σετ που το πληρώσαμε. Τα κορίτσια της ΧΑΝΘ εκμεταλλεύτηκαν πλήρως την κακή μας περιστροφή. Θα μπορούσαμε να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι και να παίρνουμε καλύτερες αποφάσεις κατά τη διάρκεια του αγώνα. Έτσι όπως εξελίχθηκε ο αγώνας και ειδικά στο πέμπτο σετ και να χάναμε δε θα είχα παράπονο, γιατί πλέον η ομάδα είχε αρχίσει να παίζει σωστά. Τέλος καλό, όλα καλά. Ήταν από τους αγώνες που λες ότι είναι αδικία που δεν υπάρχει ισοπαλία στο volley. Ήταν ένας αγώνας που θα μπορούσαμε να τον κερδίσουμε με 3-0, αλλά και να τον χάσουμε με 3-0. Έτσι είναι και όλη η κατηγορία φέτος. Η ομάδα της ΧΑΝΘ έπαιξε πολύ καλά. Θεωρώ ότι η θέση της και η βαθμολογική της συγκομιδή είναι μαγική εικόνα. Δεν της αξίζει να έχει μόνο ένα βαθμό και αυτό θα φανεί και στην πορεία του πρωταθλήματος. Θεωρώ ότι είναι θέμα χρόνου να αρχίσει να παίρνει αποτελέσματα".
Βασίλης Χριστόπουλος (ΧΑΝΘ): "Ήταν η καλύτερη μας εμφάνιση, έως τώρα, απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα. Παρά το γεγονός ότι ο Αρχέλαος διαθέτει ένα νεανικό σύνολο, είναι πολύ δουλεμένη ομάδα κι αυτό φαίνεται μέσα στο γήπεδο. Παίξαμε κατά διαστήματα πολύ καλό volley και οι δύο ομάδες. Είχαμε και τα κενά μας διαστήματα, γεγονός που μας στοίχησε. Εκεί που έφτασε το tie break, μέτρησε η καρδιά, το μυαλό, το ποιος το ήθελε πιο πολύ, αλλά και η τύχη. Θεωρώ ότι από εδώ και πέρα, με βάση την εμφάνιση που κάναμε και την εικόνα που δείξαμε, πως θα πάμε πολύ καλύτερα. Είμαστε σε καλό δρόμο".