Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2016

ΑΠΣ Ναύαρχος Βότσης - ΓΑΣ Αρχέλαος Κατερίνης 3-2 (Δηλώσεις)

Δηλώσεις έκαναν, μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης ανάμεσα στον Ναύαρχο Βότση και τον Αρχέλαο, για την 4η αγωνιστική του 2ου υποομίλου του Β' ομίλου της Α2 Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών, η ακραία του Ναύαρχου Βότση, Σουσάννα Φρακουλίδου και ο προπονητής του Αρχέλαου, Αστέριος Τσιουπλής.

Σουσάννα Φραγκουλίδου: "Ήταν, ειδικά από την πλευρά μου, ένα πολύ ιδιαίτερο παιχνίδι. Είναι περίεργο το συναισθημα να παίζεις κόντρα στην ομάδα σου και κόντρα στον προπονητή σου, γιατί ουσιαστικά παίζεις με όσα σου έχει μάθει. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, με όμορφες φάσεις και από τις δύο ομάδες. Χαίρομαι που ο Αρχέλαος έχει κάνει μια ανταγωνιστή ομάδα στην πρώτη του χρονιά στην Α2, μια ομάδα που έχει μέλλον! Εύχομαι καλή συνέχεια, με υγεία και επιτυχίες και περαστικά στην Σταματία".

Αστέριος Τσιουπλής: "Τα συναισθήματα είναι ανάμεικτα. Απέναντι μας είχαμε τη Σουσάννα, "σάρκα εκ σαρκός" του Αρχελάου. Στεναχώρια για τον τραυματισμό της Σταματίας, πίκρα για το ότι δεν ολοκληρώσαμε τη δουλειά, περηφάνια για το ψυχισμό των κοριτσιών, που αντέδρασαν σ' ένα καταστροφικό ξεκίνημα. Είμασταν βελτιωμένοι στην υποδοχή αλλά είχαμε πρόβλημα στην πάσα, αφού η Όλγα Πεπόνη δεν ήταν οργανικά καλά και σπαταλήθηκαν πολλές ευκαιρίες στην κόντρα μπάλα. άσχετα αν μας έμεινε η πίκρα, αφού στην αλλαγή γηπέδων ήμασταν πάνω 6-8 κι είχαμε καλές περιστροφές στην συνέχεια. Νομίζω ότι το αποτέλεσμα, βάση συνολικής εικόνας είναι δίκαιο. Προβλήματα ή όχι, δε γίνεται να κάνουμε κάτι άλλο από το να είμαστε μονίμως συγκεντρωμένοι. Ο όμιλος είναι πολύ κλειστός και ο αριθμός των παιχνιδιών που κρίθηκαν στο 5ο σετ στις 2 τελευταίες αγωνιστικές το δείχνει".