Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2016

Ενημέρωση έγινε στα γραφεία της Χρυσής Αυγής Πιερίας στην Κατερίνη για την τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα

Την Τετάρτη 2 Νοεμβρίου, στα γραφεία της Χρυσής Αυγής Πιερίας στην Κατερίνη, ο συναγωνιστής Νίκος Χρυσομάλλης ενημέρωσε τους φίλους και υποστηρικτές του κινήματος
για την τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα. Έγινε αναφορά στη δίκη της Χρυσής Αυγής και την αδυναμία των κατηγόρων να αποδείξουν τα όσα καταμηνύουν εναντίον του κινήματος (αφού είναι γνωστό ότι τα πάντα για τα οποία κατηγορούν τη Χρυσή Αυγή είναι ψευδή και κατασκευασμένα). Στη συνέχεια έγινε μια ενημέρωση για το βρώμικο ρόλο του ΚΚΕ στη σύγχρονη πολιτική σκηνή. Τα σκάνδαλα, τις κόκκινες μπίζνες και τη συνεργασία ΚΚΕ και Νέας Δημοκρατίας για το κοινό τους όφελος (αλλά εις βάρος του ελληνικού λαού). 
Τέλος η βραδιά έληξε με μια ομιλία για γεωπολιτικές διαπιστώσεις, για το τί θα μπορούσε να κάνει μια αληθινά ελληνική εθνική κυβέρνηση για να βελτιώσει το status της Ελλάδος στην Ευρώπη και στον κόσμο, πώς θα μπορούσε να εκμεταλλευτεί όλα τα φυσικά και γεωστρατηγικά πλεονεκτήματα που έχει και να αυξήσει τη δύναμή της. Και φυσικά όλα αυτά δεν μπορούν να γίνουν με κυβερνήσεις υπαλλήλων των διεθνών δανειστών, όπως αυτές που έχουμε εδώ και χρόνια. Μόνο με την ηγεσία της Χρυσής Αυγής θα βγει η χώρα από το αδιέξοδο και θα φτάσει να γίνει η Ελλάς περιφερειακή δύναμη στην περιοχή της.