Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2016

Δήμος Κατερίνης: Παρεμβάσεις για τη βελτίωση της καθημερινής λειτουργίας των αθλητικών εγκαταστάσεων

  Σάββας Χιονίδης: «Για τον Δήμο μας, η επένδυση στον Αθλητισμό […] αποτελεί  διαχρονικά πρώτη  προτεραιότητα. Το καθημερινό ενδιαφέρον μας για την ουσιαστική στήριξη της άθλησης και της ψυχαγωγίας
των νέων μας, σε όλο το εύρος του Δήμου αποδεικνύεται έμπρακτα από τις εργασίες που εκτελούνται καθημερινά σε αθλητικές - γηπεδικές εγκαταστάσεις».



 Στην συντήρηση και αναβάθμιση των αθλητικών εγκαταστάσεων, στο σύνολο του Δήμου εντάσσονται οι παρεμβάσεις, που εκτελούνται καθημερινά από συνεργεία των Τεχνικών υπηρεσιών του Δήμου Κατερίνης. Ειδικότερα, οι εργασίες, οι οποίες είναι σε εξέλιξη επικεντρώθηκαν μέχρι σήμερα ως εξής:

Α’ Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Κατερίνης: περίφραξη στα βοηθητικά γήπεδα και αντικατάσταση χλοοτάπητα στο κυρίως γήπεδο.

Σεβαστή: αντικατάσταση τμήματος χλοοτάπητα, περίφραξη και τοποθέτηση πλακιδίων στα αποδυτήρια και διαμόρφωση χώρου, για τη δημιουργία βοηθητικού γηπέδου.

Βατανιακός: τοποθέτηση καθισμάτων.

ΑΕ Ποντίων Κατερίνης: συντήρηση χώρων υγιεινής, ηλεκτρολογικών και υδραυλικών εγκαταστάσεων & υποδομών.


Περίσταση: περίφραξη, συντήρηση αποδυτηρίων, ελαιοχρωματισμοί κ.α.

Μοσχοχωρίου, Καταλωνίων: σπορά γκαζόν.

Νεοκαισάρεια: διαμόρφωση χώρου για τη δημιουργία βοηθητικού γηπέδου και σπορά γκαζόν.


Π.Κεραμίδι: περίφραξη στο βοηθητικό γήπεδο και αντικατάσταση χλοοτάπητα στο κυρίως γήπεδο.

Κορινός: συντήρηση αποδυτηρίων, υδραυλικών εγκαταστάσεων και περίφραξη γηπέδου.

Κ.Μηλιά: συντήρηση αποδυτηρίων, υδραυλικών εγκαταστάσεων και υποδομών.

 Όπως υπογραμμίζει ο Δήμαρχος Κατερίνης Σάββας Χιονίδης: «Για τον Δήμο μας, η επένδυση στον Αθλητισμό, όπως και στους τομείς του Πολιτισμού και της Παιδείας, αποτελεί διαχρονικά πρώτη προτεραιότητα.. Το ενδιαφέρον μας για τον αθλητισμό, για την ουσιαστική στήριξη της άθλησης και της ψυχαγωγίας των νέων μας, σε όλο το εύρος του Δήμου αποδεικνύεται έμπρακτα από τις εργασίες που εκτελούνται καθημερινά σε αθλητικές- γηπεδικές εγκαταστάσεις».
Όπως επισημαίνει από την πλευρά του ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων Χρυσόστομος Κυραϊλίδης: «Οι αθλητικές εγκαταστάσεις όλων των περιοχών του Δήμου συντηρούνται κανονικά και σε καθημερινή βάση, παρά την δύσκολη οικονομική συγκυρία προσφέροντας έτσι περισσότερες επιλογές για την άθληση προς όλους».