Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2016

Μια χώρα σε αποχαύνωση

 Στην Ελλάδα του 2016 οι περισσότεροι έχουν καταφέρει να πάσχουν από κάτι. Αυτό το κάτι έχει να κάνει συνήθως με ψυχολογικά και εθισμό σε διάφορες ουσίες. Η συγκεκριμένη
φωτογραφία είναι τραβηγμένη σε μια, υποτίθεται σικ περιοχή της Αθήνας, το Κολωνάκι. Μεταξύ Σόλωνος και Ακαδημίας, στο πάρκο δίπλα της Νομικής καθημερινά επικρατεί αυτή η κατάσταση. Βέβαια το συγκεκριμένο πάρκο, μέχρι πρότινος ήταν στέκι απόρων αλλά αν μη τι άλλο ακίνδυνων ανθρώπων, που η ζωή τους τα έφερε στραβά και είχαν βρει καταφύγιο προσωρινά εκεί. Τώρα η εικόνα είναι αποκρουστική βλέποντας ανθρώπους-ζόμπι, διαφόρων ηλικιών να παίρνουν ηρωίνη μέρα μεσημέρι φορά παρτίδα και ένα κράτος ανίκανο να μεριμνήσει αφενός για το πρόβλημα όλων αυτών των ανθρώπων αφετέρου να προστατέψει τους πολίτες που καθημερινά, είναι αναγκασμένοι να αντιμετωπίζουν τέτοιες άθλιες εικόνες.

* Για ευνόητους λόγους, τα χαρακτηριστικά των συγκεκριμένων ανθρώπων έχουν αλλοιωθεί σύμφωνα με ότι ορίζει ο ποινικός κώδικας περί προστασίας προσωπικών δεδομένων. 

http://magazinomou.gr/