Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2016

Το Δ.Σ. της Ε.Σ.ΠΕ.Μ. συναντήθηκε με τον ΣΥ.Δ.ΠΕ.Μ. στην Κοζάνη θέλοντας να δώσει λύση στο πρόβλημα της αποχής των διαιτητών

Το Δ.Σ. της Ε.Σ.ΠΕ.Μ. θέλοντας να δώσει λύση στο πρόβλημα της αποχής των διαιτητών, προχώρησε σε κοινή συνάντηση με τον ΣΥ.Δ.ΠΕ.Μ. παρόντων του
προέδρου και του Γενικού γραμματέα της ΕΟΠΕ, στην Κοζάνη στις 7/10/2016.
Τηρώντας τα συμφωνηθέντα της συνάντησης, η Ε.Σ.ΠΕ.Μ. όρισε νέο μέλος στην Επιτροπή Διαιτησίας και ανέμενε από τον ΣΥ.Δ.ΠΕ.Μ. να λήξει την αποχή. Μάταια όμως. Ακόμα και μετά από το Δελτίο Τύπου της Ε.Ο.ΠΕ. της 02/11/2016 που υπενθυμίζει τα συμφωνηθέντα, επιβεβαιώνοντας τη θέση της Ένωσης μας, εμμένουν στην απόφαση τους για αποχή.
Αντιλαμβανόμενος ο ΣΥ.Δ.ΠΕ.Μ. ότι οι δικαιολογίες τελείωσαν και μη μπορώντας να πράξει διαφορετικά συνεχίζει προτρέποντας τα μέλη του να δηλώνουν «κώλυμα» . Γιατί μόνο τυχαίο δεν είναι ότι από τους 50 Διαιτητές που δήλωσαν ότι θα παίξουν φέτος οι 45 σύντονα δηλώνουν κώλυμα χωρίς ή με αόριστες, τεχνητές αιτιολογίες. Όσο για την νομιμότητα που ο ΣΥ.Δ.ΠΕ.Μ. ισχυρίζεται ότι παραβιάζεται, αυτό δεν κρίνεται στις Γενικές Συνελεύσεις του ιδίου, αλλά από αρμόδια όργανα και αρχές στις οποίες  οφείλει να καταφύγει .
Τις ενέργειες του ΣΥ.Δ.ΠΕ.Μ. ας τις κρίνουν οι παράγοντες των ομάδων, οι αθλητές και οι γονείς τους.
Το ΔΣ της Ένωσης ζητά την κατανόηση και τη στήριξη των σωματείων, υποσχόμενο ότι δεν πρόκειται να σταματήσει τις προσπάθειες εξεύρεσης λύσης, ευελπιστώντας ότι η λύση των προβλημάτων θα έλθει συντομότατα.


Το Δ.Σ