Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2016

Ενημέρωση και ομιλία στη Χρυσή Αυγή Πιερίας

 Την Τετάρτη 23 Νοεμβρίου στα γραφεία της Χρυσής Αυγής Πιερίας ο συναγωνιστής Αργύρης Καρυπίδης ανέγνωσε μήνυμα του Αρχηγού Νίκου Μιχαλολιάκου αναφερόμενο
στην επίσκεψη του Προέδρου της Κύπρου Αναστασιάδη στην Αθήνα, όπου επισκέφτηκε και ενημέρωσε άπαντες τους αρχηγούς των πολιτικών κομμάτων εκτός της... ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ! Γεγονός το οποίο καταδεικνύει ότι όλοι μαζί αποτελούν μία συντροφιά, την συντροφιά του ψευτορωμαίικου σε Ελλάδα και Κύπρο. Στη συνέχεια έγινε λόγος για τη δολοφονική επίθεση που δέχτηκε ο συναγωνιστής Γερμενής από τριάντα παρακρατικούς, οι οποίοι ανενόχλητοι καίνε κάθε τόσο την Αθήνα και ποδοπατούν την Ελληνική Σημαία. 


Στη συνέχεια ο συναγωνιστής εκφώνησε την ιστορική ομιλία της βραδιάς, που ήταν αφιερωμένη στον ποιητή Λορέντζο Μαβίλη. Ο γιγάντιος αυτός Έλληνας δεν έμεινε στην ιστορία μόνο για τις λογοτεχνικές του ικανότητες και την ευρυμάθειά του αλλά κυρίως για το άσβεστο εθνικό πάθος του. Χάρισε όλην του την περιουσία για τους εθνικούς αγώνες για την απελευθέρωση των σκλαβωμένων εδαφών σε Κρήτη, Θεσσαλία, Ήπειρο και Μακεδονία. Και όχι μόνο έδωσε όλο του το βιός για το Έθνος αλλά και ο ίδιος πολέμησε και νέος αλλά και σε μεγάλη ηλικία για την απελευθέρωση εθνικών εδαφών. Σκοπός του, που τελικά πραγματοποιήθηκε, ήταν να δώσει και την ίδια του την ζωή για την Ελλάδα. Έζησε και πέθανε ως εθνικός ήρωας.