Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2016

Βασίλης Δ.Νουλέζας: Χρειαζόμαστε ένα Grexit?

Σύσσωμος ο πολιτικός κόσμος τα ΜΜΕ και συνεπώς η κοινωνία απεύχονται και
απορρίπτουν μετα βδελυγμίας τό μαύρο σενάριο για ένα Grexit σάν να πρόκειται για τήν συντέλεια τού κόσμου.
Όμως λησμονούν ότι πρόκειται για μία κατεστραμμένη και λεηλατημένη χώρα με ανύπαρκτη και καταρρέουσα εθνική οικονομία και βέβαια με ένα υπέρογκο και συνεχώς, ιλιγγιωδώς αυξανόμενο εξωτερικό χρέος περ 300 δις ευρώ.
Ότι είμαστε χώρα επαίτης του ΔΝΤκαι ΕΕ
Ξεχνούν ότι με παραποιημένα στατιστικά στοιχεία εισήλθαμε απατηλά παραπλανώντας την ΕΕ στήν ζώνη τού κοινού ευρωπαικού νομίσματος επί Πρωθυπουργίας κ. Σημίτη.
Τάσσομαι υπέρ μίας εθελούσιας εξόδου απο το καταραμένο ευρώ φτωχοποίησης τών αναξιοπαθούντων Ελλήνων της ακρίβειας τής αισχροκέρδειας και τής καταλήστευσης τών φορολογουμένων.
Είμαστε μία υποθηκευμένη εκποιημένη στό σύνολό της χώρα, που ετοιμάζεται να συνθηκολογήσει γονυπετής για το 4ο Μηνόνιο εθνικής καταστροφής.
Μοναδική λύση ειλικρινώς η αυτόβουλη έξοδος για μια δεκαετία με διπλό νόμισμα μέχρι να φτιάξουμε σύγχρονο, ευέλικτο κράτος από τήν αρχή και μία οικονομία σε υγιείς βάσεις, και σαφείς κανόνες μέχρι να συνταξιοδοτηθεί και να εκδιωχθεί τελεσίδικα το σάπιο πολιτικό κατεστημένο, αλλιώς φοβούμαι είμαστε καταδικασμένοι να ζούμε στή φτώχεια, τήν ανέχεια και τήν δυστυχία για απροσδιόριστο χρόνο

Βασίλης Δ.Νουλέζας 

    Δικηγόρος