Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2016

Κισσαμικός Αιγινιακός 1 – 0/ Δεν θα κινδυνεύσει ο Αιγινιακός δηλώνει ο Περικλής Αμανατίδης

Στον κρύο Κίσσαμο, όπου υπήρχε χαλαζόπτωση, η τοπική ομάδα επικράτησε με 1-0 του
Αιγινιακού το απόγευμα της Πέμπτης  στην αναμέτρηση για την 7η αγωνιστική της Β’ Εθνικής, πανηγυρίζοντας την τρίτη συνεχόμενη νίκη.
Με τον καιρό να μη βοηθάει, ο αγώνας ήταν χωρίς πολλές φάσεις και οι δύο ομάδες έμειναν σε χαμηλό σκορ, με τους γηπεδούχους να είναι οι μόνοι που σημείωσαν τέρμα, με τον Τσερκέζο να είναι ο «χρυσός» σκόρερ για τους Χανιώτες.
Στο πρώτο μέρος, οι δύο ομάδες έπαιξαν «μουδιασμένα» ελέω του καιρού, ο οποίος δεν τις άφησε να αγωνιστούν όπως ήθελαν.
Η μοναδική σπουδαία ευκαιρία που χάθηκε, ήταν του Αιγινιακό, με τον Ζγκούρη να βγαίνει απέναντι στον Λαζαρίδη, να πλασάρει, όμως ο γκολκίπερ των γηπεδούχων είπε «όχι», διατηρώντας το 0-0, το οποίο ήταν και το σκορ ημιχρόνου.
Στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά και απείλησαν μόλις από τα πρώτα λεπτά. Στο 47′ ο Ζγκούρης έπιασε καλό σουτ, ωστόσο η μπάλα πέρασε για λίγο άουτ. Στη συνέχεια, ο Κισσαμικός ανέβασε… στροφές και στο 57′ ο Τσερκέζος πήρε την ασίστ από τον Μαρτίνεθ και με σουτ βρήκε δίχτυα, κάνοντας το 1-0.
Στη συνέχεια της αναμέτρησης οι γηπεδούχοι διαχειρίστηκαν το υπέρ τους σκορ, ενώ είχαν και δοκάρι στο 90′ σε προσπάθεια του Τιάγκο Σίλβα. Έτσι, πανηγύρισαν στο τέλος την τρίτη συνεχόμενη νίκη, ολοκληρώνοντας ένα πολύ καλό σερί για το 2016.
Διαιτητής: Ντάουλας (Αθηνών). Βοηθοί: Απτόσογλου (Αθηνών), Δασκαλάκης (Ηρακλείου)
Κίτρινες: 40′ Μουκίδης, 55′ Τσερκέζος, 90′ Κυζιρίδης, 92′ Φασίδης
ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ (Σπύρος Μπαξεβάνος): Λαζαρίδης, Τσερκέζος, Παντελάκης, Σελινιωτάκης, Τσοντάκης, Γκούμας, Ν’ Γκουέμ, Βλάχος, Μαρτίνεθ, Θέος, Μίλιτς.
ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Περικλής Αμανατίδης): Τόλιος, Παπουτσογιαννόπουλος, Γιαζιτζόγλου, Πασαλίδης, Λιόλιος, Μουκίδης, Πατράλης, Ζούρκος, Ζγκούρη, Φασίδης, Ονουάτσι.
http://www.cretapost.gr/

Ούτε που θα κινδυνεύσει ο Αιγινιακός σύμφωνα με τον Περικλή Αμανατίδη.

«Είμαστε λυπημένοι πάρα πολύ. Ήμασταν καλύτεροι από τον Κισσαμικό και στο πρώτο ημίχρονο, όπου χάσαμε τέσσερις ευκαιρίες τετ-α-τετ, αλλά και στο δεύτερο ημίχρονο. Λυπάμαι πολύ για το αποτέλεσμα σήμερα. Νομίζω ότι η ομάδα αδίκησε τον εαυτό της. Η ομάδα του Αιγινιακού θα εμφανιστεί πολύ πιο ισχυρή. Θα γίνουν αλλαγές και νομίζω ότι ούτε καν θα κινδυνέψουμε.
Είμαστε μία ομάδα που μπορεί να κάνει πολύ περισσότερα πράγματα από αυτά που έχει μέχρι τώρα. Έχουμε 5 βαθμούς, μας έχουν… κλέψει βαθμούς, αλλά σήμερα εμείς δεν μπορέσαμε να κάνουμε τις ευκαιρίες γκολ. Ήταν πάρα πολλές, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Κρίμα, όμως έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Εύχομαι καλές γιορτές σε όλους. Εμείς θα κλειστούμε στους εαυτούς μας και θα δώσουμε την απάντησή μας μετά τις γιορτές».

http://www.footballleaguenews.gr/