Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2016

Ο Βασίλειος Νουλέζας, 188ο μέλος της IMMIGRATIO

Αγαπητές -οί συναδέρφισσες -οι, μέλη της Ένωσης Νομικών Μεταναστευτικού Δικαίου 'IMMIGRATIO'.

Η εκδήλωσή μας στην Κέρκυρα σημείωσε αναμφίβολα πολύ μεγάλη επιτυχία: περισσότεροι από 55 συνάδερφοι, υπάλληλοι αλλά και εκπρόσωποι τοπικών αρχών την παρακολούθησαν, με τη συζήτηση να παρουσιάζει ενδιαφέρον και να κρατάει για 3 περίπου ώρες. Η θεματολογία κινήθηκε γύρω από επίκαιρα ζητήματα εφαρμογής της νομοθεσίας 'περί αλλοδαπών', όπως άδειες διαμονής για εξαιρετικούς λόγους, 2η γενιάς, χορήγηση ιθαγένειας λόγω γέννησης ή φοίτησης, επικινδυνότητα για τη δημόσια τάξη, διοικητικές διαδικασίες κ.λπ. Μάλιστα, την IMMIGRATIO δεν εμπόδισε ούτε η απεργία της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας (η οποία συνεχίζεται παρακαλώ!), με το μοναδικό taxi boat να μας πηγαινοφέρνει στην Κέρκυρα, σε μία πραγματικά αξέχαστη περιπέτεια.
Στην Κέρκυρα εγγράψαμε νέο μέλος μας δικηγόρο Κατερίνης!! Καλωσορίζουμε λοιπόν το συνάδερφο Βασίλειο Νουλέζα, 188ο μέλος της IMMIGRATIO!

Την Τετάρτη 14/12 και ώρα 13:00, στην αίθουσα της Βιβλιοθήκης του Δ.Σ.Θ. (Φράγκων με Μοσκώφ), διοργανώνουμε συζήτηση - ενημέρωση μελών για την εφαρμογή του μεταναστευτικού δικαίου. Καλείστε επομένως όλοι να καταθέσετε τις απόψεις και τις προτάσεις σας, να ανταλλάξουμε εμπειρίες και γνώμες προς την κατεύθυνση επίλυσης προβλημάτων αλλά και αποτελεσματικότερης παρέμβασης της Ένωσής μας.  

Λαμβάνετε συνημμένα το έγγραφο του Υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής(έγινε κι αυτό) με αριθμό πρωτοκόλλου οικ. 52047/2016 με θέμα «Παροχή Διευκρινίσεων: κατάθεση και εξέταση αιτήματος για χορήγηση άδειας διαμονής για εξαιρετικούς λόγους».

Με συναδερφικούς χαιρετισμούς

Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Ε.Νο.Με.Δ. 'IMMIGRATIO'

Γεώργιος Α. Τσαούσης
Πρόεδρος