Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2016

Μήνυμα του Δημάρχου Κατερίνης Σάββα Χιονίδη για την Πρωτοχρονιά 2017

Μήνυμα του Δημάρχου Κατερίνης Σάββα Χιονίδη για την Πρωτοχρονιά 2017
Φίλες και Φίλοι,

Στο κατώφλι του νέου χρόνου σας απευθύνω τις θερμότερες ευχές μου για υγεία, δύναμη και προκοπή. Υποδεχόμαστε το 2017 με την προσμονή αλλά και με την πεποίθηση, ότι,  θα είναι μια χρονιά καλύτερη για τον τόπο μας, αρκεί να πιστέψουμε στις δυνάμεις μας και να εργαστούμε συλλογικά, προκειμένου να κάνουμε τις δυσκολίες, ευκαιρίες.
Η σκέψη μας είναι πρωτίστως, στους νέους ανθρώπους, που καλούνται να επιβιώσουν σε ένα περιβάλλον ολοένα και πιο ανταγωνιστικό. Για τη νέα αυτή γενιά οφείλουμε να εργαστούμε συντονισμένα, ώστε να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις  μίας νέας ελπιδοφόρας αφετηρίας για τον τόπο, με μέλλον και προοπτική.
Είναι επίσης, στον συνάνθρωπό μας, που υποφέρει από ασθένειες, από φτώχεια, από μοναξιά, από έλλειψη αισιοδοξίας. Προς την κατεύθυνση, η αγάπη, η αλληλεγγύη, η κατανόηση και η ανιδιοτελής προσφορά, αποτελούν αξίες διαχρονικές, τις οποίες η κοινωνία μας έχει ανάγκη να επαναφέρει στο προσκήνιο.
Διατηρώντας ισχυρή την πίστη και ζωντανή την ελπίδα, ότι, παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει η χώρα και τις αντιξοότητες των καιρών μπορούμε να τα καταφέρουμε, εύχομαι ολόψυχα , υγεία και ευτυχία σε κάθε σπίτι, σε κάθε οικογένεια.
Καλή και ευλογημένη χρονιά!

ΣΑΒΒΑΣ ΧΙΟΝΙΔΗΣ
Δήμαρχος Κατερίνης