Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2016

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΠΙΕΡΙΑΣ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

Με αφορμή την επιτυχημένη διοργάνωση φιλοξενίας των δημοσιογράφων στο πλαίσιο της υλοποίησης του προγράμματος Leader 2007-2013, το τριήμερο 9,10 &11 Δεκεμβρίου,
αισθανόμαστε την ανάγκη να εκφράσουμε τις θερμές μας ευχαριστίες σε όλους όσους στήριξαν την προσπάθειά μας και βοήθησαν στην επιτυχία της διοργάνωσης  συμβάλλοντας ο καθένας από την πλευρά του στην προβολή της περιοχής μας.

Ειδικότερα απευθύνουμε τις θερμές μας ευχαριστίες στον Αρχιμανδρίτη Μάξιμο Κυρίτση, καθηγούμενο της Ιεράς Πατριαρχικής και Σταυροπηγιακής  Μονής Αγίου Διονυσίου εν Ολύμπω, στον Αρχιερατικό Επίτροπο Β. Πιερίας- πατέρα Ηλία, στον πατέρα Παναγιώτη- ιερέα στην εκκλησία του Αγίου Γεωργίου Κολινδρού , στον πρόεδρο του Σωματείου Επαγγελματιών-Εμπόρων- Βιοτεχνών, οικονομικό επόπτη της ΕΕΣΤΕΠ και μέλος του Δ.Σ του ΕΒΕ Πιερίας Πέτρο Τερζή, στο μέλος του Δ.Σ του ΕΒΕ Πιερίας Δημήτρη Εμμανουηλίδη, στον πρόεδρο του Λαογραφικού Μουσείου Κολινδρού Γιώργο Βασιλόπουλο, στον πρώην δήμαρχο Αιγινίου Αναστάσιο Τερζή, στην αρχαιολόγο κ. Κοκκώνη Δένη,  στις καθηγήτριες αγγλικών Αθηνά Παπασωτηρίου και Μαρίνα Παντολά, στον οινοπαραγωγό Χρήστο Πρασκίδη,  στον παραγωγό τσίπουρου Νίκο Πλατσά, στον Ισίδωρο Τσιντικίδη (αναψυκτικά “Ελαφίνα”), στον Χρήστο Τερζή (αναψυκτικά “Όλυμπος”) και στον Νικόλαο Τοπαλίδη (λουκάνικα).

Με την αυθόρμητη, εθελοντική και ανιδιοτελή τους προσφορά στην προβολή του τόπου μας απέδειξαν ότι ο πραγματικός πλούτος της Πιερίας είναι οι άνθρωποί της. Σας ευχαριστούμε από καρδιάς.


 Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ         Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΕΣΤΕΠ

ΗΛΙΑΣ ΧΑΤΖΗΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ                        ΝΙΚΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ