Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2016

Τα κάλαντα των Χριστουγέννων, στο «Πάρκο των Χρωμάτων» άκουσε ο Δήμαρχος Κατερίνης Σάββας Χιονίδης

 Στο «Πάρκο των Χρωμάτων» και με φόντο το συντριβάνι – τοπόσημο της πόλης, κάλαντα και παραδοσιακά τραγούδια άκουσε σήμερα παραμονή Χριστουγέννων, ο Δήμαρχος
Κατερίνης Σάββας Χιονίδης, από μέλη χορωδιών, συλλόγων και φορέων.


Ειδικότερα, τα κάλαντα έψαλαν η Φιλαρμονική του Δημοτικού Ωδείου Κατερίνης, η Χορωδία του Πνευματικού Κέντρου της Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος «Ο Άγιος Φώτιος», μουσικά σχήματα των συλλόγων: Μικρασιατών, Θρακών, Λιβαδιωτών, Κρητών «ΟΙ ΣΤΑΥΡΑΕΤΟΙ», Ηπειρωτών, Αηδημητρινών, χορωδία του Συλλόγου «Νοσταλγοί της Παράδοσης», καθώς και του Ποντιακού Συλλόγου Άνω Αγίου Ιωάννη «ΤΟ ΑΡΓΟΣ».


Μέσα σε μία όμορφη εορταστική ατμόσφαιρα, ο Δήμαρχος, παρουσία μελών του Δημοτικού Συμβουλίου Κατερίνης, εκπροσώπων φορέων, πολιτών αντάλλαξε ευχές στο πνεύμα των άγιων ημερών, για υγεία, ευτυχία, πρόοδο και δημιουργία.


Επιπλέον, όπως σημείωσε μεταξύ άλλων ο κος Χιονίδης: «Στην Κατερίνη φέτος βάλαμε χρώμα στη ζωή μας και γιορτάζουμε. Γιορτάζουμε όλοι με αξιοπρέπεια στο «Πάρκο των Χρωμάτων», το οποίο δημιουργήσαμε, για να δοθεί σε μικρούς και μεγάλους η δυνατότητα να χαρούμε, καθώς το γεγονός της γεννήσεως του Χριστού, είναι προπάντων χαρά και ευλογία.. Χρόνια πολλά, καλά Χριστούγεννα σε όλους».