Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2016

Τουρνουά Mπάσκετ Παγκόσμια Ημέρα ΑμεΑ 2016 HD (Otherside Highlights) Kατερίνη VIRAL

Το Otherside best of 2016 από το Basketball Tournament στην εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία. 

Μπλε εναντίον άσπρων στον "τελικό της χρονιάς", διαγωνισμός τριπόντων, μουσικές, καρφώματα, συνθήματα, τύμπανα, live συνεντεύξεις, δηλώσεις, απονομές διπλωμάτων, κύπελλα, fair play, οtherside πανηγυρισμοί κατευθείαν από το Final Four της Euroleague, δημοσιογραφικό σπικάζ με τις "ανυπόφορες" Ελίνα Διαμαντοπούλου & Κατερίνα Τσαλού (Ράδιο Ενημέρωση 92.2 FM), με την πολύτιμη συνδρομή μικρών και μεγάλων στις κερκίδες και στον αγωνιστικό χώρο!

Συμμετείχαν μεικτές ομάδες από τα παρακάτω σχολεία:
ΤΕΕ Ε.Α ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ
4ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ
15ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ
Moυσικό Σχολείο Κατερίνης
2ο ΕΠΑΛ Κατερίνης
ΜΕΡΙΜΝΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ
ΤΕΕ Ε.Α ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Για την ιστορία το Κύπελλο κατέκτησε η μεικτή ομάδα των μπλε, με ολική ανατροπή, με σκορ 41-39, με προπονήτρια τη Σοφία Βασιλού!
Woman/coach of the match: η καθηγήτρια φυσικής αγωγής Σοφία Βασιλού, έκανε προπονητικά το "game one in a lifetime", στην ανατροπή της χρονιάς και με την κατάκτηση του βαρύτιμου τροπαίου έκλεισε θέση για το μεγαλύτερο κολλεγιακό πρωτάθλημα basketball της Αμερικής!
Εκτός συναγωνισμού (μία κατηγορία μόνη της!): η καθηγήτρια φυσικής αγωγής, Μαρία Λάιου και διαιτητής της αναμέτρησης, που έκανε το ακατόρθωτο και γίνεται viral! Έδωσε ασίστ στην τελευταία πιο κρίσιμη φάση του αγώνα σε παίκτη, με το σκορ στον πόντο, τη στιγμή που η μπάλα έβγαινε άουτ, όντας διαιτητής και μετά την αδιάσειστη απόδειξη της τηλεοπτικής κάμερας, έχει κληθεί να δώσει εξηγήσεις στα ανώτερα κλιμάκια της Euroleague σε Ελλάδα και εξωτερικό, ενώ η ομάδα των άσπρων έχει καταθέσει ένσταση και δεν υπέγραψε το φύλλο αγώνα!!!
Συγχαρητήρια σε όλες και όλους! Και το χρόνου!!!
Βιντεοσκόπηση (εικόνα hd video & ήχος 5.1 surround) επεξεργασία και μουσική επένδυση: Nίκος Κολίτσης
Clear Edition