Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2017

"Κάντο όπως η Στράντζαλη..." - American Dream στη Λεπτοκαρυά Πιερίας...

Την ευκαιρία να ζήσουν στο μέλλον το δικό τους… American Dream συνδυάζοντας σπουδές και βόλεϊ σε Πανεπιστήμια των ΗΠΑ, όπως η άσος του
Μiami, αλλά και τόσες άλλες διεθνείς Ελληνίδες παίκτριες, προσφέρει σε αθλήτριες 15-19 ετών το πρώτο USportScholariship Volleyball ShowCase 2017 κοριτσιών, που διοργανώνεται από 5-7 Φεβρουαρίου στη Λεπτοκαρυά Πιερίας.

Σκοπός της διοργάνωσης του πρωτοποριακού, για τα ελληνικά δεδομένα, καμπ , στο οποίο αναμένεται να συμμετάσχουν ταλαντούχες αθλήτριες που ενδιαφέρονται να σπουδάσουν σε Εκπαιδευτικά Ιδρύματα των ΗΠΑ, είναι η επιλογή των μαθητριών – αθλητριών για χορήγηση αθλητικής υποτροφίας.
poseidon_hotel
Σε αυτή τη συνάντηση μπορούν να λάβουν μέρος μαθήτριες των τριών τάξεων Λυκείου και της Γ΄ Γυμνασίου, αλλά και αποφοίτων του Λυκείου με πολύ καλές επιδόσεις. Οι συμμετέχουσες θα φιλοξενηθούν 2 βράδια στο POSEIDON PALACE HOTEL (4stars) στην Ολυμπιακή Ακτή της Λεπτοκαρυάς, Πιερίας.
mpala_ncaa
Οι μαθήτριες-αθλήτριες για 3 μέρες έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν σε μια σειρά αγώνων βόλει παρουσία προπονητών από αμερικάνικα πανεπιστήμια. Επίσης, εκεί θα ενημερωθούν για την διαδικασία εύρεσης υποτροφίας και τον τρόπο λειτουργίας των αμερικανικών πανεπιστημίων. Όλα τα παιχνίδια και οι προπονήσεις θα βιντεοσκοπηθούν για να σταλθούν μετά από μοντάζ σε προπονητές των πανεπιστημίων του NCAA Div. I και Div. II, όπως και κολλεγίων του ΝΑΙΑ με σκοπό την εύρεση αθλητικών υποτροφιών.
west_virginia)tcu
Η αποστολή του UsportScholaship Agency είναι η καθοδήγηση, προώθηση, υποστήριξη κάθε μαθητή – αθλητή και τελικά η δυνατότητα σπουδών του σε ίδρυμα των ΗΠΑ με αθλητική υποτροφία. Επιπλέον, προσφέρουμε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες καθοδήγησης για την εύρεση αθλητικής υποτροφίας δίδοντας την δυνατότητα σε μαθητές-αθλητές να παρουσιάσουν το προσωπικό τους αθλητικό αλλά και ακαδημαικό προφίλ στο δίκτυο προπονητών των αμερικανικών πανεπιστημίων. Είναι σημαντικό να γνωρίζουν οι αθλητές και οι γονείς τους ότι όσο πιο έγκαιρα ξεκινήσουν την διαδικασία τόσο μεγαλύτερες είναι και οι πιθανότητες να πετύχουν τον στόχο τους.
wp2f6c4fbb_06
Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο www.usportscholarship.com, info@usportscholarship.com και στο τηλ: +30 6931580782

http://www.volleyplanet.gr