Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2017

Έναρξη εγγραφών στα βιωματικά σεμινάρια ενηλίκων της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής

ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΕΑΡΙΝΟΥ ΕΞΑΜΗΝΟΥ 2016-2017

Από 9 Ιανουαρίου ξεκινάνε οι εγγραφές για τα Βιωματικά Σεμινάρια Ενηλίκων της Σχολής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής-Perrotis College!

Οι θεματικές ενότητες που προσφέρονται είναι στις εξής κατηγορίες:

- Τεχνολογία και Βιοασφάλεια Τροφίμων
- Γεωργική Παραγωγή και Τεχνολογία
- Κτηνοτροφική Παραγωγή και Τεχνολογία
- Αγροτική Οικονομία, Διοίκηση και Επιχειρηματικότητα
- Πολιτισμός, Τέχνη & Διατροφή
Τα προγράμματα προσφέρονται από το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Επιπέδου 2 της Αμερικανικής Γεωργικής  Σχολής. Έχουν σκοπό να μεταδώσουν στους συμμετέχοντες νέες γνώσεις και κατάλληλες δεξιότητες, ώστε να ενισχύσουν την αποτελεσματικότητα τους στον επιχειρηματικό τομέα, να βελτιώσουν την ανταγωνιστικότητά τους στην αγορά εργασίας και την ποιότητα ζωής τους.

Οι εγγραφές στα σεμινάρια ενηλίκων για το εαρινό εξάμηνο
πραγματοποιούνται από 9 έως 31 Ιανουάριου 2017
Οι θεματικές ενότητες που προσφέρονται είναι πάνω από 30 και ανανεώνονται κάθε χρόνο, σε αντικείμενα όπως Μελισσοκομία, Τυροκομία, Οινοτεχνία, Αμπελουργία, Ελαιοκομία, Αρωματικά Φυτά, Οικολογική Γεωργία, Πτηνοτροφία και άλλα πολλά. Τα μαθήματα έχουν βιωματικό χαρακτήρα και πραγματοποιούνται στο χώρο της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής, στις εγκαταστάσεις του Perrotis College και στο εκπαιδευτικό αγρόκτημα της Σχολής. Η διδακτέα ύλη αποτελείται από  θεωρία και πρακτική άσκηση, με ιδιαίτερη έμφαση στην εξάσκηση σε πρακτικό επίπεδο. Τα σεμινάρια υλοποιούνται μία φορά την εβδομάδα, καθημερινές ημέρες και απογευματινές ώρες, εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων.

Για περισσότερες πληροφορίες  μπορείτε να απευθυνθείτε στα τηλέφωνα 2310 492850 & 829 και στο email: lll@afs.edu.gr