Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2017

ΔΗΜΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ - Πρόσκληση προς επιχειρηματίες του τουρισμού και της εστίασης

 Στις  29 - 31 Μαρτίου  2017 έχει προγραμματιστεί επίσκεψη στη Βέροια περίπου 40 τουριστικών πρακτόρων από το εξωτερικό για να γνωρίσουν τα
σημαντικότερα μνημεία και αξιοθέατα της Βέροιας και της ευρύτερης περιοχής. Πρόκειται για συμμετοχή του Δήμου Βέροιας στο B2B Travel Event 2017, το οποίο διεξάγεται κάθε χρόνο στη Θεσσαλονίκη, υπό την αιγίδα του ΕΟΤ, όπου Έλληνες επιχειρηματίες του τουρισμού κι εκπρόσωποι τουριστικών περιοχών πραγματοποιούν προσωπικά επαγγελματικά ραντεβού με tour operators, travel agents και διοργανωτές συνεδρίων από το εξωτερικό διερευνώντας τις δυνατότητες συνεργασίας. Μετά από κάθε Β2Β Travel Event οι φιλοξενούμενοι αγοραστές του ελληνικού τουριστικού προϊόντος ταξιδεύουν σε μία περιοχή της Ελλάδας για να τη γνωρίσουν καλύτερα και να εξετάσουν τις δυνατότητες συνεργασιών με τους τοπικούς επιχειρηματίες του τουρισμού. Για το 2017, η περιοχή αυτή θα είναι ο Δήμος Βέροιας, έπειτα από συνεργασία με την Αντιδημαρχία Τουρισμού.


Ήδη έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον συμμετοχής τουριστικοί πράκτορες από Αγγλία, Βέλγιο, Αλβανία, Βουλγαρία, Τσεχία, Γαλλία, FYROM, Ουγγαρία, Λετονία, Ολλανδία, Πολωνία, Ρουμανία, Τουρκία, Αυστραλία, Κίνα, Ιταλία και ΗΠΑ, ενώ οι αιτήσεις συμμετοχής συνεχώς αυξάνονται. Κατά τη διάρκεια του event θα πραγματοποιηθούν επαγγελματικές συναντήσεις ανάμεσα σε Έλληνες επιχειρηματίες του τουρισμού και εκπροσώπους ξένων τουριστικών γραφείων, με στόχο τη διεύρυνση των συνεργασιών ανάμεσα τους και την ενίσχυση του εισερχόμενου τουρισμού στην Ελλάδα.
Στο πλαίσιο αυτό, η Αντιδημαρχία Τουρισμού του Δήμου Βέροιας προσκαλεί σε συνάντηση τους ξενοδόχους, τους τουριστικούς πράκτορες, τους εστιάτορες και εν γένει όσους επιχειρηματίες δραστηριοποιούνται στους τομείς του τουρισμού και της εστίασης, την Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2017, στην Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου και ώρα 11.00 για ενημέρωση και καλύτερη προετοιμασία της εκδήλωσης.
Είμαστε στη διάθεσή σας για περαιτέρω πληροφορίες
Αντιδημαρχία Τουρισμού
Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2331350526, 2331350608