Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2017

ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΑΞΙΑΡΧΟΥ ΜΑΝΤΖΟΥΚΑ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

 ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΠΙΕΡΙΑΣ
ΚΑΙ ΝΕΟΥ
ΓΕΝΙΚΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
κ. ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΜΑΝΤΖΟΥΚΑ

ΠΡΟΣ  ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Αγαπητοί συμπολίτες , Πιεριείς,

με απόφαση του Ανωτάτου Συμβουλίου Κρίσεων της Ελληνικής Αστυνομίας  αποχωρώ από την θέση του  Αστυνομικού Διευθυντή Πιερίας , θέση στην οποία υπηρέτησα επί 5ετία  και αναλαμβάνω την τιμητική θέση του Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή Κεντρικής Μακεδονίας.
      Η τιμητική αυτή επιλογή της πολιτείας ,μου δημιουργεί  ανάμικτα συναισθήματα λύπης και ικανοποίησης ταυτόχρονα. Λύπη αφενός, γιατί όντας γέννημα-θρέμμα της πιερικής γης αποχωρώ από την υπηρεσία στην οποία ανδρώθηκα επαγγελματικά επί 29 συναπτά έτη και υπηρέτησα με πίστη, επιμονή κι ανιδιοτέλεια ,ικανοποίηση αφετέρου, διότι το πολύχρονο και κοπιαστικό έργο που επιτελέσαμε μαζί με τους ικανούς συνεργάτες μου στην οργάνωση , λειτουργία και  συνολική δράση της Αστυνομικής  Διεύθυνσης Πιερίας δεν πέρασε απαρατήρητο από τους πολίτες και την ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ.
      Ευχαριστώ θερμά τους Αρχιερείς και ιερείς,  βουλευτές και αιρετούς της τοπικής αυτοδιοίκησης,  δικαστικούς και εισαγγελικούς λειτουργούς,  ένστολους συναδέλφους των λοιπών σωμάτων,  συνταξιούχους αστυνομικούς ,  φορείς και συλλόγους , δημοσιογράφους των  Μ.Μ.Ε. , όλους ανεξαιρέτως τους κατοίκους του νομού για την εμπιστοσύνη που επέδειξαν στο πρόσωπό μου , την φιλία και την εκτίμηση που μου πρόσφεραν απλόχερα όλα αυτά τα χρόνια.
       Ιδιαίτερα ευχαριστώ τους άξιους συνεργάτες μου ,όλων των υπηρεσιών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πιερίας, ανεξαρτήτως βαθμού και θέσεως, για τη συμβολή τους στο έργο που πραγματοποιήθηκε, αισθάνομαι τιμή που διατέλεσα  Διευθυντής  τους και τους προτρέπω να το συνεχίσουν με την ίδια και μεγαλύτερη ένταση και αποτελεσματικότητα προς το συμφέρον των πολιτών και των δικαιωμάτων τους.
      Εύχομαι ολόψυχα στον νέο Αστυνομικό Διευθυντή Πιερίας υγεία, δύναμη και καλή επιτυχία στο έργο του. Επίσης σε όλους σας  υγεία και ευημερία με την παράκληση, να εύχεστε , ώστε να φανώ αντάξιος  της εμπιστοσύνης σας και της τιμής που μου απέδωσε η πολιτεία κατά την άσκηση των νέων μου καθηκόντων. 
Με εκτίμηση
Αθανάσιος Μαντζούκας
Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Κεντρικής Μακεδονίας