Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2017

Επιχορήγηση στο Φιλανθρωπικό Σωματείο "Σύλλογος Μέριμνας Παιδιού Κατερίνης" από την Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας

 Την επιταγή για το α΄και β΄ εξάμηνο του 2015 της κρατικής επιχορήγησης για την οικονομική
ενίσχυση του Φιλανθρωπικού  Σωματείου "Σύλλογος Μέριμνας Παιδιού Κατερίνης", ύψους 121.061 ευρώ, παρέδωσε η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας, κα. Σοφία Μαυρίδου, στον  Πρόεδρο του ΔΣ της Μέριμνας, κ. Δημήτρη Σολδάτο και στο Διευθυντή της Μέριμνας, κ. Λάζαρο Κασσιάρο, την Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2017, στο γραφείο της στην έδρα της Π.Ε.Πιερίας.

«Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας στηρίζουν το σπουδαίο  κοινωνικό έργο που επιτελεί με αγάπη και στοργή για τα παιδιά το Φιλανθρωπικό Σωματείο "Σύλλογος Μέριμνας Παιδιού Κατερίνης", καλύπτοντας το κενό του κράτους πρόνοιας στην Πιερία, αναπτύσσοντας πολλές δραστηριότητες στον προνοιακό χώρο των ΑμεΑ. Η Μέριμνα ιδιαίτερα σήμερα στην εποχή της σοβαρής οικονομικής δυσπραγίας έχει ανάγκη από τη στήριξη όλων μας ,προκειμένου να συνεχίσει με συνέπεια και αξιοπρέπεια να προσφέρει τις  ανεκτίμητες υπηρεσίες της στα παιδιά που χρήζουν βοήθειας, προστασίας και φροντίδας», ανέφερε η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας.

Από την πλευρά τους,  ο Πρόεδρος του ΔΣ και ο Διευθυντής του Φιλανθρωπικού  Σωματείου "Σύλλογος Μέριμνας Παιδιού Κατερίνης" ευχαρίστησαν τόσο τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, κ.  Απόστολο Τζιτζικώστα, όσο και την Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας, για την αμέριστη συμπαράστασή τους, επισημαίνοντας ότι τα χρήματα αυτά θα συμβάλουν σημαντικά στην καλύτερη λειτουργία της Μέριμνας για το καλό των παιδιών.