Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2017

Επιστολή της Μαρίας Νικολαΐδου "Προς αποκατάσταση της αλήθειας…"

 Προς αποκατάσταση της αλήθειας…

Ως ενεργό  μέλος της Εκτελεστικής Γραμματείας και Πολιτευτής του κόμματος  «Τελεία –Α. Γκλέτσος» μόνο ως κακόγουστο αστείο θα μπορούσα να δεχτώ το
δημοσίευμα και τα σχόλια που αφορούν τυχαία φωτογραφία μου με τον κ. Κουρινιώτη πρόεδρο της ΝΟΔΕ, σύμφωνα με τα οποία «φλερτάρω»με το κόμμα της ΝΔ. Το περιεχόμενο του εν λόγω δημοσιεύματος ουδεμία σχέση έχει με την πραγματικότητα και υπάρχει μόνο στη σφαίρα της φαντασίας κάποιων οι οποίοι επιθυμούν διακαώς να ήταν αλήθεια.
Αλίμονο, αν μια τυχαία φιλική συνάντηση σε μια μικρή επαρχιακή πόλη όπως η Κατερίνη, μεταφράζεται σε πολιτική συνάντηση που αποβλέπει σε κάποια πιθανή συνεργασία .
Ως πολιτευτής της «Τελείας», δηλώνω ξεκάθαρα ότι όχι μόνο εξακολουθώ να παραμένω πιστή στις αρχές του κόμματος και να στηρίζω τον Πρόεδρο του Απ. Γκλέτσο σε κάθε του κίνηση και απόφαση, αλλά συνεχίζω το δυναμικό μου αγώνα όπως έκανα μέχρι σήμερα, με δυνατή φωνή, καθαρή συνείδηση και χωρίς ψεύτικο πολιτικό προσωπείο.
Κλείνοντας, να διευκρινίσω ότι πραγματικά υπήρχε εδώ και πολύ καιρό έντονο «πολιτικό φλερτ» από την πλευρά της ΝΔ προς εμένα, αλλά  δυστυχώς για τους γαλάζιους μου «φίλους»…. χωρίς αντίκρισμα.

Μαρία Νικολαΐδου
Πολιτευτής κόμματος «Τελεία- Α. Γκλέτσος»
Δημοσιογράφος