Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2017

ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΚΕ Η ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΛΙΒΑΔΙΩΤΩΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

  Μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή είχε και φέτος η καθιερωμένη κοπή πίτας του Συλλόγου Λιβαδιωτών Κατερίνης.



Η Λέσχη του Συλλόγου κατακλύστηκε από μέλη και φίλους του ιστορικού Συλλόγου Λιβαδιωτών, οι οποίοι δίνουν το παρών σε κάθε εκδήλωση του Συλλόγου μας.


Παρόντες ήταν επίσης εκπρόσωπος του Μητροπολίτη Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνα, ο Βουλευτής Πιερίας κ. Κουκοδήμος Κώστας, η Αντιπεριφερειάρχης κα Μαυρίδου Σοφία, εκπρόσωπος του Δημάρχου Κατερίνης κ. Παπαζήσης Αστέριος, ο Περιφερειακός σύμβουλος κ. Μπιτόπουλος Στέφανος, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κατερίνης κ. Λιακόπουλος Αθανάσιος, ο Πρόεδρος του Οργανισμού Πολιτισμού του Δήμου Κατερίνης κ. Παυλίδης Θεόδωρος, η Δημοτική Σύμβουλος κα Πιπίτσα Μακρίδου – Παρτσαλίδου, ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Κατερίνης κ. Τσίρκος Ευθύμιος, ο πρώην Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Ράπτης Γεώργιος και ο κ. Μπέης Δημήτριος .


Το φλουρί της Πρωτοχρονιάτικης πίτας έλαχε στο κ. Τσίρκο Αθανάσιο.


Ο Σύλλογος Λιβαδιωτών Κατερίνης θέλει για μια ακόμη φορά να ευχαριστήσει όλους τους επώνυμους και ανώνυμους φίλους του που συμμετέχουν και υποστηρίζουν ενεργά κάθε του προσπάθεια και εκδήλωση και τους υποσχόμενα ότι θα συνεχίσουμε με αμείωτο ζήλο την προσπάθεια μας.


Καλή χρονιά!


  Ο Πρόεδρος                                                         Ο Γ. Γραμματέας
Κατσίκης Γεώργιος                                                 Κωτίκας Δημήτριος