Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2017

ΣΕ ΚΛΙΜΑ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑΣ Η ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΤΗΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

 Σε οικογενειακή ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε η ετήσια συνεστίαση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Συνεταιριστικής Τράπεζας Πιερίας.

Διοίκηση και στελέχη της Τράπεζας απόλαυσαν μια όμορφη βραδιά στο «Γυαλό» όπου είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις για την πορεία και το μέλλον της Τράπεζας.

Ο Πρόεδρος της Τράπεζας Νικόλαος Μηλιώτης λαμβάνοντας το λόγο ευχαρίστησε τους συναδέρφους του στο Διοικητικό Συμβούλιο και το ανθρώπινο δυναμικό της Τράπεζας για την άριστη συνεργασία και την απαιτητική πολύωρη εργασία τους σε καθημερινή βάση:


«Το 2016 ήταν μια χρονιά ορόσημο για την Τράπεζά μας. Σηματοδοτήθηκε από την αλλαγή προσώπων στο νέο Διοικητικό μας Συμβούλιο που με τη σειρά του έφερε σαρωτικές αλλαγές στα δεδομένα μας. Οι αλλαγές ήταν θετικές, αναγκαίες σε μια εποχή που η χώρα και οι αντοχές όλων δοκιμάζονται σε τόσο μεγάλο βαθμό. Πετύχαμε το στόχο της Αύξησης του Συνεταιριστικού μας Κεφαλαίου μέσα από μια πρωτότυπη διαδικασία εξωστρέφειας. Ο κόσμος έμαθε για εμάς και μας εμπιστεύτηκε. Εμπιστεύτηκε την Τράπεζά του που υπάρχει για να υπηρετεί και να στηρίζει τον τόπο μας, την Πιερία μας.

Δεν μείναμε όμως εκεί, δεν επαναπαυτήκαμε. Τολμήσαμε μεγαλύτερες αλλαγές και λίγο πριν το τέλος της χρονιάς μετακομίσαμε σε νέο χώρο, πρώτη φορά από την έναρξη λειτουργίας της Τράπεζας. Μεγάλες αλλαγές που υλοποιήθηκαν με επιτυχία χάρη στις μεγάλες και φιλότιμες προσπάθειες όλων μας. Σας ευχαριστώ όλους γιατί πραγματικά δώσατε τον καλύτερο εαυτό σας. Ευχαριστώ από καρδιάς, επίσης, τους Πιεριείς που μας εμπιστεύθηκαν και μας αγκάλιασαν.

Πλέον τα νούμερα έχουν θετικό πρόσημο. Καθημερινά η ανταπόκριση του κόσμου μεγαλώνει και μαζί δυναμώνει η Τράπεζά μας. Εύχομαι το 2017 να συνεχίσουμε Δυνατά, προωθώντας περισσότερες θετικές αλλαγές προς όφελος όλων και κυρίως για τη στήριξη της τοπικής ανάπτυξης. Εύχομαι, πάνω από όλα, να συνεχίσουμε όλοι μαζί με μεράκι, πάθος για εργασία και σε κλίμα φιλίας και άψογης συνεργασίας. Καλή Χρονιά σε όλους».

Τυχερός της χρονιάς που έτυχε το φλουρί ήταν ο Νίκος Σαμαλής, Διευθυντικό Στέλεχος της Τράπεζας.