Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2017

Ο Στέλιος Ράμφος σε εκδήλωση του Think Tank SEVE στο Ολύμπιον, Πλατεία Αριστοτέλους, Θεσσαλονίκη

 Με αφορμή την έκδοση του νέου βιβλίου του Στέλιου Ράμφου «Πολιτική από στόμα σε στόμα» η Ομάδα Think Tank SEVE του Συνδέσμου Εξαγωγέων
Βορείου Ελλάδος (ΣΕΒΕ)* και οι εκδόσεις ΑΡΜΟΣ διοργανώνουν διάλεξη με θέμα: «ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΦΩΣ; ΝΑ ΤΟ ΦΤΙΑΞΕΙΣ!», το Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2017 και ώρα 11:30΄ π.μ. στο Ολύμπιον, Πλατεία Αριστοτέλους, Θεσσαλονίκη.

Με την «Πολιτική από στόμα σε στόμα» ο Στέλιος Ράμφος αποτυπώνει με τρόπο σύντομο έως αποφθεγματικό τις προσωπικές αντιδράσεις του στην σειρά των γεγονότων που καλύπτουν την περίοδο 2014 – 2016.

Ο συγγραφέας θα συζητήσει με το κοινό, ενώ η είσοδος είναι ελεύθερη.  


ΣΕΒΕ το 2014 προχώρησε στη σύσταση του Think Tank SEVE, μιας άτυπης Ομάδας με τη συμμετοχή μελών της Διοίκησης του φορέα και τρίτων που φιλοδοξεί να λειτουργήσει ως βήμα ελεύθερου διαλόγου και ως όργανο παραγωγής και διακίνησης ιδεών για τον ίδιο το Σύνδεσμο αλλά και για τα μέλη του. Εμπνευστής της πρωτοβουλίας και Συντονιστής της Ομάδας είναι ο τ. Πρόεδρος του ΣΕΒΕ κ. Δημήτρης Λακασάς.
Η Ομάδα έχει πραγματοποιήσει συναντήσεις με προσκεκλημένους (συν)ομιλητές τον κ. Ανδρέα Ανδριανόπουλο, τον Δρα Γιώργο Δουράκη-Αναπληρωτή Καθηγητή Πολιτικής Οικονομίας-Τμήμα Πολιτικών Επιστημών ΑΠΘ και αρθρογράφο στο ΒΗΜΑ, τον κ. Αλέκο Παπαδόπουλο-πρ. υπουργό Οικονομικών, τον Δρα. Νίκο Λυγερό, τον Καθηγητή Οικονομικής Γεωγραφίας-Γεωπολιτικής στο  Τμήμα Τουρκικών και Σύγχρονων Ασιατικών Σπουδών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Ιωάννη Μάζη, κ.ά.

Χορηγός εκδήλωσης: Olympia Electronics AE
Χορηγός Επικοινωνίας: www.ka-business.gr
Την εκδήλωση στηρίζει Πολιτιστικός Οργανισμός ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ