Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2017

Πωλείται η πρώτη λιμουζίνα του Vladimir Putin! Θα την αγοράζαμε αλλά σκεφτόμαστε τους φόρους που θα έχει!!!

Πωλείται η πρώτη λιμουζίνα του Vladimir Putin!

 Μία Mercedes S600 Pullman, η οποία είχε χρησιμοποιηθεί από τον Ρώσο πολιτικό, πωλείται και μάλιστα έναντι αστρονομικού ποσού!


Για πολλούς, το να οδηγείς μια Mercedes είναι επίδειξη ισχύος. Πόσο μάλλον λοιπόν, αν οδηγείς μια S600 Pullman, μια εξωφρενικά ειδική λιμουζίνα που έχει χρησιμοποιηθεί από πολιτικούς στο παρελθόν.

Σκεφτείτε λοιπόν, να μπορούσατε να έχετε την ίδια ακριβώς λιμουζίνα, που έχει χρησιμοποιήσει στο παρελθόν ο Vladimir Putin! Αυτή ακριβώς είναι και αυτή που βλέπετε στις φωτογραφίες, η οποία τέθηκε προς πώληση στην γνωστή γερμανική ιστοσελίδα mobile.de.





Η S600 Pullman ήταν το πρώτο επίσημο αυτοκίνητο που χρησιμοποίησε o Putin, ενώ πριν από αυτόν η Mercedes μετέφερε και άλλα σημαντικά πολιτικά πρόσωπα της Ρωσίας, πιθανότατα και τον Boris Yeltsin, τον προηγούμενο από τον Putin πρόεδρο της χώρας.

Η λιμουζίνα είναι τεθωρακισμένη έναντι βλημάτων σε επίπεδο B6/B7, έχει τρεις σειρές καθισμάτων και κινείται από έναν V12 6 λίτρων, με απόδοση 394 ίππων. Το αυτοκίνητο έχει μόλις 25.000 χιλιόμετρα στο κοντέρ του, αν σκεφτεί κανείς ότι είναι μοντέλο 22 ετών, καθώς κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 1995.




Πόσα λοιπόν ζητάει ο πωλητής του αυτοκινήτου Segei Urov, ο οποίος έχει έδρα την Μόσχα; Ούτε λίγο ούτε πολύ…1,3 εκατομμύρια ευρώ! Αυτό είναι το τίμημα, να κινείσαι με μια λιμουζίνα των μεγιστάνων της πολιτικής…



Πηγή: http://www.autotriti.gr/