Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2017

Ο Αιγινιακός τιμήθηκε από ΕΠΟ και ΠΣΑΠ ενώ απέκτησε τον Γρηγόρη Πουγαρίδη - Συγχαρητήριο στους κ.κ. Μαντζούκα και Τζήμα

Ο μεγαλομέτοχος του Αιγινιακού Γιάννης Νιώπας, βραβεύεται από τον εκπρόσωπο της Ευρωπαϊκής Πίστης Βασίλη Κανέλλο
Τιμήθηκε από ΕΠΟ και ΠΣΑΠ ο Αιγινιακός!

Ημέρα βραβεύσεων ήταν η χθεσινή για τον Αιγινιακό, αφού εκτός απο το κύπελλο που έλαβε χθές στην εκδήλωση της κοπής πίτας στο Mediterranean Village στην Παραλία για την άνοδο του στην Φούτμπολ Λίγκ η ομάδα της Πιερίας τιμήθηκε και από τον ΠΣΑΠ, για την σωστή του συμπεριφορά απέναντι στους επαγγελματίες ποδοσφαιριστές!

Πιο συγκεκριμένα στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μουσικής της Αθήνας, ο μεγαλομέτοχος του Αιγινιακού Γιάννης Νιώπας τιμήθηκε από τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο των Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών, για τη συνέπεια και τη συμπεριφορά του απέναντι στους ποδοσφαιριστές της ομάδας του.

Να θυμίσουμε ότι η ΠΑΕ Αιγινιακός είναι η πρώτη ομάδα που έπεσε απο τη Β΄στην Γ΄Εθνική κατηγορία, επέστρεψε την αμέσως επόμενη χρονιά και χρησιμοποιεί ξανά το ίδιο της ΑΦΜ, χωρίς να αλλάξει το όνομα της ή να προσθέτει κάποιο συνθετικό στην επωνυμία της!

Ο Αιγινιακός έλαβε και το κύπελλο του πρωταθλητή του 2ου ομίλου της Γ΄Εθνικής κατηγορίας το οποίο ήρθε από την ΕΠΟ και το παρέδωσε το μέλος της ΕΠΣ Πιερίας, Κώστας Καρέκλας.
Τυχερή και καλή ημέρα για τον ιστορικό σύλλογο του Αιγινίου αφού ο πρόεδρος του Αιγινιακού Γιώργος Καρανικόλας που εκπροσώπησε την ομάδα στην εκδήλωση της ΕΠΣ Πιερίας, έτυχε και το τυχερό φλουρί των ομάδων που μετέχουν στα εθνικά πρωταθλήματα!
Συμβολικά το κέρδος μετατράπηκε σε 3 μπάλες από την ΕΠΣ Πιερίας!



Ανακοίνωση απόκτησης Γρηγόρη Πουγαρίδη

"Η ΠΑΕ Αιγινιακός ανακοινώνει την απόκτηση του νεαρού ποδοσφαιριστή Γρηγόρη Πουγαρίδη απο ομάδα της Θεσσαλονίκης. Τον καλωσορίζει και του εύχεται καλή επιτυχία!"



Συγχαρητήριο στους κ.κ. Μαντζούκα και Τζήμα
Η ΠΑΕ Αιγινιακός συγχαίρει τον συντοπίτη μας κ. Αθανάσιο Μαντζούκα για την τοποθέτησή του στο αξίωμα του Γενικού Περιφερειακού Διευθυντή Κεντρικής Μακεδονίας και του εύχεται ολόψυχα καλή δύναμη στο δύσκολο έργο του!
Επίσης συγχαίρει τον κ. Γεώργιο Τζήμα για την προαγωγή του στη θέση του Αστυνομικού Διευθυντή Πιερίας και του εύχεται καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα!