Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2017

ΜΕΘΩΝΗ : ΣΥΝΕΔΡΊΑΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΦΆΣΕΙΣ

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της 22/02/2017 το τοπικό Συμβούλιο της Τοπικής Κοινότητας Μεθώνης, Δήμος Πύδνας-Κολινδρού, συνεδρίασε σήμερα 28/02/2017
με θέματα που έχουν σχέση με την θερινή περίοδο.
Μετά από εποικοδομητικές συζητήσεις μεταξύ του Προέδρου Αντώνη Μπούμπουρα και του Συμβούλου Μιχαήλ Λεωνίδη, το Τοπικό Συμβούλιο αποφάσισε να προχωρήσει σε ενέργειες που αφορούν την καθαριότητα χόρτων, την καθαριότητα στις παραλίες και στο λιμάνι και τον καθαρισμό κοιμητηρίων.
Ψηφίστηκε επίσης η αναβάθμιση του Άλσους Αγίου Νικολάου και η πρόταση εγκατάστασης για τουαλέτες στο Πάρκο του » 40 ».
Το τελευταίο θέμα αφορούσε τις χωματουργικές εργασίες στο πλάι των κρασπέδων και την αποτελεσματική αντιμετώπιση και εξάλειψη των παρανόμων χωματερών που δημιουργήθηκαν σε διάφορα σημεία της κοινότητας.

%ce%b1%ce%bd%ce%b1%ce%ba%ce%bf%ce%b9%ce%bd%cf%89%cf%83%ce%b7-1%ce%b8%ce%b5%ce%bc%ce%b1%cf%84%ce%b1-1









Βέβαια, για την υλοποίηση αυτών των αποφάσεων χρειάζεται η άμεση στήριξη και η άψογη συνεργασία με την Δημοτική Αρχή ώστε έτσι να έρθουν σύντομα τα μηχανήματα και το προσωπικό που χρειάζονται.
Θα πρέπει να γνωρίζουμε ότι τα μηχανήματα δεν είναι ποτέ διαθέσιμα την στιγμή και την ώρα που τα ζητάμε διότι υπάρχει σειρά προτεραιότητας. Όσον αφορά το προσωπικό, η επάνδρωση αντιμετωπίζει χρόνιος ανεβοσκαμπάσματα σύμφωνα με τα τρέχοντα προγράμματα και τις συμβάσεις που υπάρχουν.
Ιζαμπέλ Δέδε