Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2017

Τάσος Καραγκιόζης: "Άγχος, χαρά και η δουλειά συνεχίζεται"

Ο Τάσος Καραγκιόζης μίλησε στο FL News για τις πρώτες του συμμετοχές ως βασικός μετά και την εμφάνισή του με τον Πανσερραϊκό.

Η αποβολή του Θανάση Τόλιου τον έβαλε στο παιχνίδι. Για λίγα μόλις λεπτά ο Τάσος Καραγκιόζης βρέθηκε στο γήπεδο στον αγώνα με τον Παναιγιάλειο και στις δύο επόμενες αναμετρήσεις με Αγροτικό Αστέρα και Πανσερραϊκό πήρε θέση στο βασικό σχήμα του Αιγινιακού.
Ο 19χρονος τερματοφύλακας, αφού ξεπέρασε το άγχος της αρχής με τους «σταχυοφόρους» (1-0), ήταν εκ των πρωταγωνιστών στο τελευταίο ματς με τους Σερραίους (0-0), καθώς με τις επεμβάσεις του βοήθησε την ομάδα του να πάρει ένα σημαντικό βαθμό ενόψει της δύσκολης συνέχειας.
Μιλώντας στο FL News για αυτή του την εμφάνιση, ο Καραγκιόζης αναφέρθηκε στα συναισθήματά του για τη ευκαιρία που πήρε και ευχαρίστησε τον Θανάση Τόλιο για τις συμβουλές του, αλλά και τους Γιάννη Γκιτσιούδη, Κωνσταντίνο Τόσκα και Αντώνη Παπαδημητρίου, που τον βοήθησαν στην εξέλιξή του. Παράλληλα έδωσε και το σύνθημα για την κατάκτηση του «τριπόντου» στον κυριακάτικο (19/02) αγώνα με τον Αχαρναϊκό στο Μενίδι. Αναλυτικά:
-Στο παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό έβαλες το δικό του λιθαράκι για να πάρει ο Αιγινιακός τον βαθμό. Πώς αισθάνθηκες για την εμφάνισή σου;
«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Εμείς θέλαμε τη νίκη και φάνηκε μέσα στο γήπεδο ότι ήμασταν καλύτεροι. Οι δύο ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο, εμείς ήμασταν καλύτεροι στο δεύτερο, όπου δημιουργήσαμε και αρκετές ευκαιρίες και ο Πανσερραϊκός στο πρώτο. Μπορούμε να πούμε ότι μας αιφνιδίασε στην αρχή ο αντίπαλος. Θα μπορούσαμε όμως να είχαμε πάρει τη νίκη με την ευκαιρία του Ρανγκέλοφ. Είναι ωστόσο ένα δίκαιο αποτέλεσμα. Είμαι ικανοποιημένος από τη δική μου εμφάνιση, καθώς βοήθησα την ομάδα μου όποτε χρειάστηκε, όπως στη φάση με τον Γκούρτσα».
-Αισθάνθηκες έτοιμος να πάρεις τη θέση του βασικού;
«Μετά την αποβολή του Τόλιου στα τελευταία λεπτά του αγώνα με τον Παναιγιάλειο πέρασα στο γήπεδο. Δεν έγινε κάποια σημαντική ευκαιρία ωστόσο και δεν απειλήθηκε η εστία μας. Στις προπονήσεις στη συνέχεια σκεφτόμουν μόνο το παιχνίδι με τον Αγροτικό Αστέρα. Είχα άγχος και παράλληλα μεγάλη χαρά, καθώς μετά την Κ20 του Λεβαδειακού ήταν η πρώτη φορά που θα αγωνιζόμουν βασικός στο αρχικό σχήμα στην πρώτη ομάδα. Στόχος μου είναι να συνεχίσω να δουλεύω για να βελτιωθώ και να βοηθήσω ακόμα περισσότερο όποτε μου ζητηθεί. Είχαμε μία καλή εμφάνιση στον Εύοσμο παρόλο που χάσαμε (1-0), ωστόσο πιστεύω ότι είμαστε από τις λίγες ομάδες που είχαν αυτό το πρόσωπο με τον Αγροτικό στο γήπεδό του. Ήμασταν διαβασμένοι και πιστεύω ότι αξίζαμε τουλάχιστον την ισοπαλία».
-Επόμενο παιχνίδι τώρα με τον Αχαρναϊκό στο Μενίδι και στη συνέχεια πρόγραμμα «φωτιά» με ΟΦΗ (εντός), Λαμία (εκτός) και Άρη (εντός). Πώς βλέπετε το ματς με τον Αχαρναϊκό;
«Έχουμε δύσκολο πρόγραμμα στη συνέχεια, αλλά το μυαλό μας είναι προς το παρόν στον Αχαρναϊκό. Μελετούμε τον αντίπαλο στις προπονήσεις. Θέλουμε σίγουρα τη νίκη για να ανέβουμε και βαθμολογικά και πιστεύω θα καταφέρουμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς διότι διαθέτουμε ένα πολύ καλό ρόστερ. Όλοι θα παλέψουμε για τη νίκη».
-Ένα σχόλιο για την πορεία της ομάδας. Είναι εφικτός ο στόχος της παραμονής στην κατηγορία;
«Ο στόχος της παραμονής είναι εφικτός. Ξεκινήσαμε καλά, έχοντας δύο ισοπαλίες με τα φαβορί για την άνοδο, Λαμία και Άρη. Έχουμε πολλές ελπίδες ότι θα συνεχίσουμε στην κατηγορία. Άλλωστε διαθέτουμε ένα πολύ καλό ρόστερ και τεχνικό επιτελείο, το κλίμα στις προπονήσεις είναι πολύ καλό και η διοίκηση είναι δίπλα μας στην προσπάθεια που κάνουμε, μας στηρίζει και μας βοηθάει».
-Τέλος, δύο λόγια για τον Θανάση Τόλιο.
«Είναι ένας έμπειρος τερματοφύλακας, αλλά πάνω απ’ όλα ένα καλός άνθρωπος. Με βοηθάει αρκετά και παίρνω πράγματα από αυτόν. Πριν από τον αγώνα με τον Αγροτικό που ξεκίνησα βασικός μου έδωσε τις συμβουλές και τον ευχαριστώ πολύ γι’ αυτό. Θα ήθελα όμως να ευχαριστήσω παράλληλα και κάποιους ακόμα ανθρώπους. Συγκεκριμένα τον Γιάννη Γκιτσιούδη, παλαίμαχο άσο και πρώην προπονητή τερματοφυλάκων της ομάδας, τον Κωνσταντίνο Τόσκα, με τον οποίο και έκανα ατομικές προπονήσεις το καλοκαίρι αλλά είχε συνεργαστεί μαζί του και στον Λεβαδειακό, αλλά και τον Αντώνη Παπαδημητρίου, δίπλα στον οποίο δούλεψα στις αρχές της καριέρας μου στις ακαδημίες του Πιερικού».